|
Beta mikrobu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tyche ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mar 2020 Saat 07:30 |
Hocam merhaba. Kizimi yaklasik iki hafta once bogaz agrisi, ates ve kusma sebebiyle doktora göturdum. Doktor bogazinda beyazlik var beta olmus dedi ve 1 kutu klamoks 600 surup yazdi. Surubu kullandik. 1 gun sonra ayni belirtiler yine ortaya çıktı. Tekrar doktora gittik 1 kutu daha klamoks 600 verdi. Ama araya 1.5 gun girmis oldu. Dun o da bitti fakat cocuk bugun yine boğazının agridini, yutkunurken acidigini söylüyor. Koronavirus dolayisoyla hastaneye gidemiyorum. Ne yapmaliyim? Tekrar ateslenecek, kusacak diye korkuyorum. Bogazinda beyaz tonsilit gibi bir iki leke var hocam. Herhangi bir kan testi yapilmadi. 9 yasinda, kiz, 36 kg boy 140 cm.
Düzenleyen tyche - 31 Mar 2020 Saat 09:31 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118467 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"beta" diye bir mikrop yoktur. Bu tamamen geri-zekali Turk doktorlarinin bir uydurmasidir.
Mikrobun adi, Streptokok tur. Bazi geri-zekalilar, "Streptokok" diyemedikleri icin, bu sekilde isim uyduruyorlar. Streptokok oldugunda, Ates+Agizda pis koku+dili kaplayan pas tabakasi+Bulanti/kusma olur. Sizin tarifiniz: Enfeksiyoz Mononukleoz denilen viral bir hastaliktir. Turk doktorlari, viruslar hakkinda hicbir sey bilmedikleri icin, bu sekilde k.clarindan hastalik uydururlar. Bu hastaligin ozelligi; uzun sure ates yapar, bademciklerde,beyaz cisimler olusur, Antibiyotiklere ASLA cevap vermezler. Bazen de hayal gordurur. Ilk sayfada; YAZARLAR kisminda, benim makalelerim arasinda; "Alice in Wanderland Sendromu" makalemi okuyun. SAKIN Turkiyedeki cocuk doktorlarina inanmayin. Mono Test veya Kan Sayiminda, MONO degeri yuksek cikar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Mar 2020 Saat 19:11 |
|
![]() |
|
tyche ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Allah sizden razi olsun zor gunumuzde ilac gibi yetisiyorsunuz yillardir. Gercekten dediginiz gibi. Evden cikamadigimiz icin ozel bir hastanenin kulak burun bogaz doktoruna goruntulu baglandik. O da bize viral oldugunu soyledi. Aferin ve zovirax surup verdi. 5 gun kullansin dedi. Bu ilaclari kullanalim mi? Makalenizi hemen okuyacagim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118467 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN o iki ilacida kullanmayin, hicbir ise yaramazlar.
Yani; bu kadar CAHILLIK bir tek Turk Tip Fakultelerinde tehsil ile mumkundur. Bir kere; Zovirax, Herpes(Ucuk) gibi, DNA viruslarina etkilidir. Influenze ve Coronavirusler, RNA virusleridir ve bu ilac RNA viruslerinde hicbir ise yaramaz. Resmen SALAK!! Aferin; zaten, "Sahtekarligin 1. Safhasi" ilaclarindan biri, hic gereksiz ve tehlikeli bile olabilir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Nis 2020 Saat 21:53 |
|
![]() |
|
Hocam cocuk hic yemek yiyemiyor. Bogazi iyice sisti 3 haftadir ayni ates bir haftadır yok. Cok üzülüyorum elimden bir sey gelmiyor. Hicbir ilac vermeyeyim mi simdi? Her gecen gun daha kotuye gidiyor gibi geliyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates semasini inceleyin!! Ates ciktiginda, istah kapanir, sakin zormayin.
Ates ile ilgili makalelerimi de okuyun. |
|
![]() |
|
Bir de konjonktivit oldu hocam bir goz kan canagi gibi ve sari capaklarla uyanıyor sabah. Butun hastaliklar doktora gidemeyecegimiz zamani bekledi sanki. Sizi cok yordum ama ona ne yapabilirim hocam? Cayla pansuman yaptim dun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Goruluyor ki, hala cahil Turk doktorlarinin etkisi altindasiniz….
1- Konjonktivit icin; Tobrased goz damlasi, gunde:4x1 damla, en az 5 gun kullanin. 2- Konjonktivit veya capak icin; "Cay" KULLANILMAZ!!!! Cay suyu, yani cay demlemek icin kullanilan, kaynamis ilimis su kullanilir. Eski cevaplarida okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|