|
Yetişkin idrar yolu? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Aslı
Altın Üye
İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Yetişkin idrar yolu?Gönderim Zamanı: 31 Mar 2020 Saat 14:22 |
|
Kadır bey merhaba, 36 yasinda.iki.çocuk annesiyim.affınıza sığınarak kendimle ilgili bir soru sormak istiyorum. 2 gündür sıkıntım var kaşıntı ve yanma tarzı. Bugün tuValetimi yaparken inanılmaz bi ağrı yasadım bıçak keser gibi..idrar yolu enfeksiyonumu. Ya da kum dökme gibi bişey olabilir mi.doktora gidip tahlil falan yaptirmalimiyim .gereksiz gitmek istemiyorum özellikle bu dönemde siz beni yonlendirirseniz çok mutlu olurum.şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Mar 2020 Saat 20:25 |
|
Sadece; bir "Idrar Tahlili" yaptirip, bana yazin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Mar 2020 Saat 20:30 |
|
![]() |
|
Aslı
Altın Üye
İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Nis 2020 Saat 19:36 |
|
Kadir bey merhaba , tekrar rahatsız ediyorum hakkınızı helal edin.idrar tahlili yaptıramadim. Malum salgindan dolayı girmek istemedim. Zaten bi iki kez sızlamadan sonra şikayetlerim geçti. Ama dün banyodan sonra tekrar kaşınmayla başlayıp bugün idrari yaparken bıçak kesiği gibi bi sızı oldu.anlamadım gene başa döndÜm. Hastaneye gidip tahlil yaptırmadan olmayacakmı ne önerirsiniz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Nis 2020 Saat 20:13 |
|
Kum veya tas dokuyor olabilirsiniz. Simdilik ortalik yatisana kadar, bol su icin. Gerisi Allah kerim.
|
|
![]() |
|
Aslı
Altın Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Nis 2020 Saat 23:34 |
|
Sadece idrar yaparken sizi var arada onun dışında bi şikayetim yok .normalde ne önerirdiniz bu salgın olmasaydı. Hastaneye gitmek gerekirmiydı. Bol suyla kendiliğinden hallolur mu.birde geçmişken 2 3 sonra başlamadı neden .kum ya da taş dökmeler böyle mi oluyor .çok tedirginim .hakkınızı helal edin .siz olmasanız napardim bilmem
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Nis 2020 Saat 01:37 |
|
IYE olsa; Ates, idrar yaparken acima/agri,kesik kesik idrar yapma, idrar kacirma gibi arazlarda olur.
Idrar tahlili olmasi iyi olur. Veya, hala; IYE supheleniyorsaniz, Bactrim Fort tab, gunde:2x1, 1 hafta alin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|