|
Covıd 19 olabilir mi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
turnam
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Covıd 19 olabilir miGönderim Zamanı: 04 Nis 2020 Saat 03:00 |
|
Hocam merhaba sizi her gün takip ediyorum griplerde ne şyapıcağımı çok iyi biliyorum şu an biraz boğazım ağrıyor çok hafif ateşim var ateşim düşmesin diye kendimi sarıp sarmaladım genel durumum ellerimin çok fazla titremesi dışında iyi griplerde bu gibi üşüme belirtisi olmadan titreme olurmu çok tuhaf bir anda midem bulandı sonra lbeş on dakika sonra titremeye başladım bir covid 19 geçiriyorsam çok az yanyana durmakla evdeki herkese bulaştırmışmıyımdır belirtilerden sonra ayrı bir eve geçtim annem kalp hastası kızım alerjık bronşit kızıma tanıyı siz koymuştunuz hocam kusura bakmayın sizi çok yorduk normal bir grip de olsak aklımıza sadece covıd 19 geliyor
Düzenleyen turnam - 04 Nis 2020 Saat 03:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Nis 2020 Saat 04:09 |
|
Iki cesit; "usume-titreme" olur:
1- Ic isiniz sabit iken, soguk bir ortama cikar da dis isinin ani olarak duserse, usume hissedersiniz.. 2- Dis ortam isisi Sabit iken, aniden ic isiniz bir enfeksiyona bagli olarak yukselirse, gene usursunuz.. Afrika sicaginda bile, Sitma nobeti geciren bir hastanin usuyup-titremesi bu yuzdendir. Her iki durumda da; ic isi ile dis isinin arasindaki fark acildiginda usume hissedilir. Ilk sayfadaki, ates ile ilgili 3 makaleyi de okuyun. Ne tur Grip olursa olsun; yapacaklariniz aynidir…. ATESINIZI DUSURMEYIN. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Nis 2020 Saat 04:10 |
|
![]() |
|
fatma8266
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Nis 2020 Saat 10:15 |
|
Hocam diyelim ki arkadas covid gecirdi. Bağışıklık kazanip konu kapanmis MI oluyor?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Nis 2020 Saat 19:08 |
|
Evet... AMMMMAAA; Covid mutasyon gecirdiginde, o bagisiklik bir ise yaramayacak.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|