|
Bogaz kızarıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yayan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nis 2020 Saat 16:44 |
Hocam iyi g0nler yeğenim için soruyorum. 9 aylık erkek bebek. 3 gün 38 ates oldu ama biz sizin yöntemleri uyguladık bu gece hiç uyumayınca birde sabah kusunca bir doktora götürdük bogazı beyaz yara olmus dedive vücudunda kırmızı döküntüler vardı vücut atesi dısına vurmus dediserum taktılar ve 4 iğne yazdı. Bu iğne gerekli mi acaba size onu sormak istiyorum. Tahlil sonucunu gönderiyorum teşekkür ederiz hocam. Bal limon yaptık ama cıkardı. Cok iştahsız sadece emiyor.
|
|
![]() |
|
yayan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120787 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC:7.99
Strep-A Testi:(-).. O doktor, ya CAHIL, ya SAHTEKAR... Sakin verilen hicbir ilaci kullanmayin.. basit bir Grip geciriyor. 4-5 gun ates yapabilir. Hicbir ilac-tedavi gerekli degil... Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
|
Hocam yine crp yüzünden 2 doktor daha vücuttaki enfeksiyonu atamaz dediği için kendi öz kardesime üstelik üniv. Mezunu kendisi ama laf dinletemedim. Antbytiğe başlamışlar. Ne desek bos. Gercekten eşimle ben bütün gün kendmzi paraladık ama tın yani. Bi kulaktan girdi öbüründen cıktı. Üstelik yegenim 36 haftalık doğmustu. Hiç birseyi olmayan cocuga antibytik yükleniyo suan ...... kimse annesinden daha cok düşünemez evladını derler evet ama sadece yemek yedrmekle oyunla olmaz. Blincliysek asıl kimyasallarla dolu gereksiz ilaç kullanımı en önemlisi bence. Cocugunun hem ruhu hem bedeni emamet bize. Ne denir bilmiyorum cok üzüldüm sadece.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120787 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Devamli anlatiyorum.. Turk Tip fakulteleri; "sahtekar" yetistiriyorlar.
Bu tip doktorlar; ASLA, yabanci lisanda Tip kitaplarini okumazlar. Kendileri gibi sahtekar Prof. larin anlattiklari ile bir HALT bildiklerini zannederler. - Enfeksiyon ile enflamasyon farkini bilmezler. - Enfeksiyon ile Sepsis farkini dahi bilmezler... WBC'si yuksek hastaya, "Kaninda mikrop var" diyecek kadar SALAKTIRLAR.. - Receteye yazdiklari ilaclarin iceriklerini bile bilmezler.. Her ucude, "Parasetamol" ihtiva eden; Aferin,Peditus ve Calpol'u ayni receteye yazacak kadar AHMAKTIRLAR!! - Parol Ampul 100ml (1ml=10mg) ilaci; 100 mg zannedecek kadar cahildirler. Bu yuzden kac cocuk öldu, Ne Universitelerin, ne de saglik bakanliginin umurunda olmadi! Bu assagilik kuruluslar acaba, baska NE ISE YARARLAR!! Simdi bu kerizlerle, NASIL oturup da, ATES'in faydalarini, nasil vucut savumasinin ilk basamagi oldugunu tartisabilirsiniz?? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Nis 2020 Saat 19:15 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|