|
Babamda nefes darlığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nurhan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nis 2020 Saat 12:14 |
Hocam iyi günler babamda 10 gündür geçmeyen göğüs ve sırt ağrısı nefes darlığı ve ara ara çok sık olmayan hafif balgamlı öksürüğü mevcut göğüs agrısını sıkışma gibi nefes darlığını da bazen aldığım nefes yetmiyormuş gibi daha derin nefes almak istiyorum diye tarif ediyor alerjik bünyesi var ilkbahar aylarında burun akıntısı göz kızarıklığı hapşırığı olur geçen sene mayıs ayındada bu nefes darlığı ve göğüs agırısı olmuştu doktor extrair toz inhaler cinetix 400 mg ve bir de alerji hapı vermişti 1 hafta kullandıktan Sonra rahatlamıştı şimdi corona sebebiyle hastaneye gitmeden kendi başına aynı şikayetlerim mevcut diye aynı ilaçları almış ve 2 gündür kullanmaya başlamış ben de Kadir hocama danışayım sen bu ilaçları kullanma dedim sizin yazılarınızla bu sene tanıştım kızım hakkında da danıştığım konular olmuştu size Allah razı olsun sizden hocam şimdi bu ilaçları hele ki şu corona durumunda kullanmaması gerektiğini biliyorum ama yine de emin olmak istiyorum alerjik astım demişlerdi astımsa kullanması gerek değilse hiç kullanmaması gerek astım tablosunu da biliyorum ama konu baba olunca arada kaldım hocam belirtiler corona ya da uyuyor nefes darlığı göğüs ağrısı olunca korktum 10 gündür hafiflemedi balgam söktürücü biraz daha balgamı kolay atmamı sağlıyor nefes darlığı göğüs ağrım hala devam ediyor diyor hastaneye gitsin mi test için yoksa ilaçlara mı devam etsin yada hepsini bıraksın mı size sormadan birşey yapmasını istemedim hocam buradaki durumlar malum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Solunum icin degilde, gogus agrisi icin gidebilirseniz iyi olur.
Kalp damarlarinda bir "iskemi" olabilir. Eger hic gitme imkaniniz yoksa, Isordil5mg dil alti tableti kullansin, rahatlarsa Kalp demektir, gidene kadar bu ilaci kullansin. |
|
![]() |
|
Nurhan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok sağolun hocam Allah razı olsun 1*1 olarak mı kullansın Bir de hocam yukarda bahsettiğim ilaçları kullanmayı bıraksın mı tamamens
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O ilaclari kullansin.. Isordil 5mg, agri oldugunda.. Ilacin icini okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam çok teşekkür ederim kıymetli vaktinizi aldım Allah razı olsun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|