|
Döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Neslinaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nis 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nis 2020 Saat 17:52 |
İyi akşamlar kadir bey hocam nasılsınız iyi misiniz
Hocam. Oğlum. 8.5 yaşında İlk gün ateş bogazin gerisinde iltihap vardı Dr. Götürdüm boğaz enfeksiyonu dedi tonsilit augmentin. şurup gece ateşi sabaha kadar dusuremedim. Ilık duş soğuk kompres 39.9 du tekrar kontrole götürdüm başka uzman doktor vardı serum. İçine antibiyotik koydu ondan sonra rahatladi hiç ateş olmadı öğünde sonra ilk. İki gün oldu ateş dün 3.gün döküntü vardı. Kasık da bileklerde kolda popoda karın göğüs te götürdüm kızıla. Benziyor dedi strep a testi negatif cikti Kan tahlili. Hepsi normal sadece %Monosit 8.6 referans değeri= 0-8 Monosit 1'06 referans değeri = 0-0,8 Crp 31'5 hali. Vakti yerinde kızıl değil. Dedi ihmal olmasın diye size danışmak istedim hocam birde ilk defa propolis damla aldım. Suya 10 damla katıp. İçirdim çocuklara oğlum. İkiz diğerinde bişey olmadı 8.5 yaş acaba propolis damlam döküntü ye sebep. Oldu yoksa kizilmi hocam nolur yardım edin. Hocamm birde macrol şurup ve allerset verdi onu kullaniyoruz Düzenleyen Neslinaz - 15 Nis 2020 Saat 18:15 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119067 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC degerine bakin..... WBC:17'den dusuk ise, tam bir sahtekara catmissiniz demektir.
WBC:17'den dusuk ise, SAKIN hicbir ilac vermeyin. Yedigi bir sey (Propolis??) dokuntu yapmis olabilir. Ates+Agiz kokusu+Dilde pas olmadigi surece, SAKIN Turk doktorlara inanip, antibiyotik baslamayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Nis 2020 Saat 20:18 |
|
![]() |
|
Neslinaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nis 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam sagolun çok çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|