|
Yürüme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayferimm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nis 2020 Saat 13:40 |
Iyi günler hocam . 30 aylık oğlum kilosu 13 boyu 98 basolcusu 49. Doğduğunda dizden aşağı sol bacakta eğrilik vardı.
Anne karnı duruşundan diye düşündüm.14 aylıkken yürüdü. Mart ayında dvit3 verdim. Hocam yürürken sol ayağını vücuduna parelel olacak şekilde içe doğru yan basıyor bu yüzden de sürekli düşüyor. 3 gundurde koşunca sekmeye basladı. cokta hareketli bir cocuk. Bebekken yapılan kalça cikikligi usgsi normaldi. Düzenleyen ayferimm - 16 Nis 2020 Saat 13:55 |
|
her kadın anne olmalı....
|
|
![]() |
|
ayferimm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
her kadın anne olmalı....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117482 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sayisiz kereler anlattim..
1- Diz-ayak bilegi arasi egrilikler; anne karnindaki oturus sekli ile ilgilidir. 2- Erkeklerde kalca cikigi son derecede nadirdir. Genellikle kalca atrofisi seklindedir. Bir ariza yok, zamanla duzelecek. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|