|
Diş ağrısı sonrası ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dhurnali ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 210 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nis 2020 Saat 00:50 |
Merhaba Kadir bey. 6 yaşında 20,5 kilo olan bir oğlumuz var. Bir hafta önce şiddetli bir şekilde daha önce dolgu yaptırdığımız dişi ağrıdi. Sonuç olarak diş doktorunun tavsiyesi üzerine Agumentin 400mg/57mg kullandık.Kullanmaya başladığımızın 5.gününde (2 gündür ) ateşi çıktı (bazen 39 u geçebiliyordu ) ve çok başının ağrıdığını söyledi.
Sizin daha önce yadıklarınızı da okuyarak ateşini düşürmemeye çalışıyoruz ancakbaşı çok ağrıdığı için mecburen 2 defa calpol verdik. Ne yapmamız gerekiyor. İlacınyan etkisi olabilir mi?Şimdiden çok teşekkür ederim .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Disde bir problem var demektir.
Dis de abse olsa, agri olmaz.. O disin gorulmesi sart. |
|
![]() |
|
dhurnali ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 210 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Kadir bey. Dört gözle sizin cevabınızı bekliyordum. Tabiki ben eksik bilgi verice yanlış anlaşılmışım .Kusuma bakmayın lütfen. Oğlumuzun antibiyotiği kullandıktan 24 saat sonra ağrısı geçti. Yanağındaki şişlik de indi. Şuan dişle iglili bi sıkıntısı yok şükür.
Fakat antibiyotiği kullandığımızın 5.gününde ateşi çıktı. Şuan 7.günündeyiz, yani iki gündür ateşi var (bazen 39 u geçiyor ) ve başının çok ağrıdığını söylüyor. Ateş konusunda yadıklarınızı okuduğum için düşürmek için ilaç vermiyorum ama "çok başım ağrıyor" diyince calpol verdim 2 defa. Calpol ü de içince hemen ateşi düşüyor, sonra terliyor. Fakat 4-5 saat sonra yeniden çıkıyor ateşi. Bunun yanında halsizlik ve istahsızlık da var. Fakat isal yok. Bu korona konusunda da ailece çok tedbirliyiz. 3 haftadır da çocukları HİÇ dışarıya çıkarmadık . Acaba antibiyotiğin yan etkisi olabilir mi ? Ne yapmamız gerekiyor. Çok teşekkür ederim.
Düzenleyen dhurnali - 18 Nis 2020 Saat 05:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik yan etkisi degil. Ates+Koku+Pas uclusunu ogrenin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|