Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sürekli ateşlenme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

sürekli ateşlenme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sevde0603 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sevde0603 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: sürekli ateşlenme
    Gönderim Zamanı: 18 Nis 2020 Saat 12:39
kadir hocam merhaba nasılsınız ?
5 yaşında oğlum var 20 günde bir ateşleniyor ve 2-3 gün maksimum 39derece oluyor.normalde kreşe gittiği için bu yakın zamanda hasta olmasını kafama takmıyorum ama şimdi bu salgın nedeniyle 1,5 aydır evde dışarıya bahçeye haftada 2 gün anca çıkıyor ve çocuk parkında oynamıyor biraz yürüyüş yapıp içeri giriyor. oğlum bezi bıraktığından beri kaka tutma sorunu var asla kakası kabız gibi kaka olmuyor ama yapmak istemiyor.iki üç günde bir kaka yapıyor ama artık son dakika tutamayacak duruma geldiğinde yapiyor bazı kişiler bununda ateş yapabileceğini söylüyor.
1,5 ay içerisin de 3 defa ateşlendi araları 15 -20 gün oluyor.bu 3 defa da 3. gün biten ateş hiç ateş düşürücü vermeden idare ediyorum ağız kokusu yok,dilde pas yok,burun akıntısı yok sadece halsizlik ateş oluyor.
ben bu duruma üzülüyorum ne yapabilirim bilemiyorum.
oğlum 2015 haziran doğumlu 16kilo boyu:105 cm.
svdtyln
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sevde0603 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2020 Saat 12:42
ufak bir not oğlum ateşlenmeden önce hep bacaklarım ağrıyor diyor ve bebekliğinden beri de kafası geceleri uyurken çok terler.
svdtyln
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118572
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2020 Saat 19:09
Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sevde0603 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2020 Saat 23:42
hocam sayfanızı yeni takip etmeye başlamadım ayrıca ateş düşürücü vermiyorum evde tedavi ediyorum.
ama şuan evden dışarı çıkmayan oğlum 18 veya 20 gün de bir hasta oluyor öksürük yok,ağız kokusu yok,burnu akmıyor koltuk altı ölçümüyle 38.5 ateş halsizlik viral olduğunu bende düşünüyorum ama sık oluşu başka bir hastalık mi var diye yol göstermemizi istedim.
kusura bakmayın 
svdtyln
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.