|
sürekli ateşlenme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sevde0603 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sevde0603
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nis 2020 Saat 12:39 |
kadir hocam merhaba nasılsınız ?
5 yaşında oğlum var 20 günde bir ateşleniyor ve 2-3 gün maksimum 39derece oluyor.normalde kreşe gittiği için bu yakın zamanda hasta olmasını kafama takmıyorum ama şimdi bu salgın nedeniyle 1,5 aydır evde dışarıya bahçeye haftada 2 gün anca çıkıyor ve çocuk parkında oynamıyor biraz yürüyüş yapıp içeri giriyor. oğlum bezi bıraktığından beri kaka tutma sorunu var asla kakası kabız gibi kaka olmuyor ama yapmak istemiyor.iki üç günde bir kaka yapıyor ama artık son dakika tutamayacak duruma geldiğinde yapiyor bazı kişiler bununda ateş yapabileceğini söylüyor. 1,5 ay içerisin de 3 defa ateşlendi araları 15 -20 gün oluyor.bu 3 defa da 3. gün biten ateş hiç ateş düşürücü vermeden idare ediyorum ağız kokusu yok,dilde pas yok,burun akıntısı yok sadece halsizlik ateş oluyor. ben bu duruma üzülüyorum ne yapabilirim bilemiyorum. oğlum 2015 haziran doğumlu 16kilo boyu:105 cm. |
|
svdtyln
|
|
![]() |
|
sevde0603 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sevde0603
![]() ![]() ![]() ![]() |
ufak bir not oğlum ateşlenmeden önce hep bacaklarım ağrıyor diyor ve bebekliğinden beri de kafası geceleri uyurken çok terler.
|
|
svdtyln
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sevde0603
hocam sayfanızı yeni takip etmeye başlamadım ayrıca ateş düşürücü vermiyorum evde tedavi ediyorum.
ama şuan evden dışarı çıkmayan oğlum 18 veya 20 gün de bir hasta oluyor öksürük yok,ağız kokusu yok,burnu akmıyor koltuk altı ölçümüyle 38.5 ateş halsizlik viral olduğunu bende düşünüyorum ama sık oluşu başka bir hastalık mi var diye yol göstermemizi istedim. kusura bakmayın
|
|
svdtyln
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|