|
Geğirme Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sen81 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nis 2020 Saat 00:12 |
Hocam oğlum 8 yaşında ve çok gaz çıkaran bir çocuk fakat son günlerde durmadan geğirmeye başladı gaz çıkarmayla beraber.Dakikalarca durmadan geğiriyor,rahatsız edecek boyuta ulaştığı için yazıyorum size hocam,yeme içme düzenini mi değiştirsem ne yapsam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz ilgilendikce, daha beter abartarak yapacaktir.
Hic ilgilenmeyin. |
|
![]() |
|
sen81 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ben de geğirdiği için üzerine düşmek istemiyorum ama hem sürekli gaz çıkarması(yellenme şeklinde) hem de karnından gelen gurultuları yanındayken duymam beni endişelendiriyor.Midesinde bağırsaklarında bir sorun mu var acaba?Probiyotik tavsiye eder misiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hayir, etmem.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam geğirmesi dikkat çekmek içindir diyip üzerine düşmüyorum ama gün içinde bu kadar gaz çıkartıp karnından sesler gelen bir çocuğa ne tavsiye edersiniz?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kasten "HAVA YUTUYOR"...
.................……….SON...………. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|