Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geğirme Sorunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geğirme Sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sen81 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 111
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sen81 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geğirme Sorunu
    Gönderim Zamanı: 19 Nis 2020 Saat 00:12
Hocam oğlum 8 yaşında ve çok gaz çıkaran bir çocuk fakat son günlerde durmadan geğirmeye başladı gaz çıkarmayla beraber.Dakikalarca durmadan geğiriyor,rahatsız edecek boyuta ulaştığı için yazıyorum size hocam,yeme içme düzenini mi değiştirsem ne yapsam?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117900
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2020 Saat 04:03
Siz ilgilendikce, daha beter abartarak yapacaktir.
Hic ilgilenmeyin.
Yukarı Dön
sen81 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sen81 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2020 Saat 22:08
Hocam ben de geğirdiği için üzerine düşmek istemiyorum ama hem sürekli gaz çıkarması(yellenme şeklinde) hem de karnından gelen gurultuları yanındayken duymam beni endişelendiriyor.Midesinde bağırsaklarında bir sorun mu var acaba?Probiyotik tavsiye eder misiniz?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2020 Saat 03:23
Hayir, etmem.
Yukarı Dön
sen81 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sen81 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2020 Saat 19:05
Peki hocam geğirmesi dikkat çekmek içindir diyip üzerine düşmüyorum ama gün içinde bu kadar gaz çıkartıp karnından sesler gelen bir çocuğa ne tavsiye edersiniz?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nis 2020 Saat 19:13
Kasten "HAVA YUTUYOR"...
.................……….SON...……….
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.