|
Kaşınan kabartılar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mamafi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nis 2020 Saat 21:58 |
Hocam kızım 2008 doğumlu,40 kg. Ikı gündür böyle kaşınan döküntüler çıkıyor. Üzerine bastırınca gecıyor yapıda. kolunda,boynunda,omuzlarda,karın ve bacaklarında yok. Kardesı doğduğunda 6 sene önce rose olmuştu siz teşhıs etmiştiniz. Ona mı benziyor?uzaktan egıtım deneme ödevler cok fazla onları mı sıkıntı ettı ya da evde bu süreçte abur cuburu kaçırdıkları da oldu hocam. Nedir bunlar?bi ölçek zyrtec verdım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinek isirigi.. Kasinirsa, Fenistil jel, gunde:2x1 surun.
|
|
![]() |
|
Mamafi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamm hocam. Odalarını havalandırıyorum sık belkı gırmıştır. Bı ıhtımal daha var alerjik degıller ama küçük kızın da yanağında var. Yakın zamanda evcıl aşısı olan bı kedı sahıplendık. Alakası olabılır mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118307 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hic alakasi yok.
|
|
![]() |
|
Hocam arttı kabarcıklar. Halka halka oldu hatta. Kedıde mantar varmış. O bulaşmış. Küçük kızım ve eşimde de oldu tek tük. Ketoral şampuan exoderil krem ve sprey tavsıye ettı cilt doktoru.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yerseniz!!
|
|
![]() |
|
Bilmiyorum hocam. Bu noktalar içleri boş halkalara dönüştü. Ve ınanılmaz çoğaldı. Çene altı ve kollarda bilhassa. Dıger ev halkında da aynı formda tek tük oluştu. Cıldıye hekımıne asıstanı aracılıgyla fotoğraf gonderdım. Daha ben demeden evde kedı mı var dıye sormuş. Ketoral,exoderil krem ve sprey kullanın dedı kızım için Sonra veterınerı aradık yarın kedıyı muayene edecek.
Düzenleyen Mamafi - 24 Nis 2020 Saat 12:53 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|