|
Kafada şişlik |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
buffy
Üye
Kayıt Tarihi: 31 Ara 2012 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kafada şişlikGönderim Zamanı: 26 Nis 2020 Saat 22:16 |
|
Merhaba hocam
6 yaşındaki oğlumun kafasına kardeşi yaklaşık10 gün önce sert bi cisimle vurmuş. İlk gün bana söylemedi ama ertesi gün kafasının acıdığını söyledi kafasının tepe yan kısmında sanki bebeklerin bıngıldağı gibi sulu bi şişlik vardı ve dokununca acıdığını söylüyordu. Hergün kontrol ettim önceden kafatası kemiği şişlikten hissedilmiyodu yavaştan şişlik iner gibi oluyordu ki kardeşi aynı yerin ön kısmına yine vurmuş ama bu sefer az vurmuş galiba şişlik öne yayılmış ama acı yok🤦♀️ hergün kontrol ediyorum yayılmıyor ve sanki kafatası hissediliyor ama o sulu gibi bıngıldak gibi şişlik geçmedi henüz. Malum virüsten dolayı hastaneye de gidemedik. Önce size sormak istedim (morluk kızarıklık yok ve sert bi şişlik değil hocam) şimdiden teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Nis 2020 Saat 04:02 |
|
Carpmalarda, olur, bir sey gerekmez. Zamanla kaybolacak.
|
|
![]() |
|
buffy
Üye
Kayıt Tarihi: 31 Ara 2012 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Nis 2020 Saat 09:10 |
|
Çok çok teşekkürler hocam 🙏 iyi ki varsınız ...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|