|
Covid miyim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nurhan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nis 2020 Saat 14:15 |
Hocam merhabalar 30 yaşında bayanım şuan hastanedeyim nefes darlığı göğüste baskı hissi kas ağrıları nefes almada zorlanma ve alırken boğazın yanması şikayetiyle geldim ekg troponin wbc crp idrar tahlili herşeye baktılar
Wbc 21. 7 Crp 19.73 Ferritün 31.6 Troponin <2.5 Glukoz 120 aç halim Neut 19.6 İdrarda eritrosit +++250 Hocam hastaneye yatman antibiyotik tedavisi alman lazım dedi doktor covid olabilir diye bakıyorlar hastaneye gelmek istemiyordum ama göğüs sıkışması ve nefes darlığı olunca mecbur kaldım sürüntü falan alınmadı bir ilçedeyiz sonuçlar yarın alınıp çıkacakmış o yüzden göndermek istemiyorlar beni ne yapmam lazım hocam evde 2 yaşında kızım da var sizdeny yardım istiyorum hocam çok arada kaldım
|
|
![]() |
|
Nurhan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ikinci kez kontrol kan aldılar
Wbc 24. 5 Crp 65.77 Neut 21.8 Yatışımı verdiler yatışı kabul etmek istemiyorum sürüntü aldılar sürüntü sonucu çıkana kadar gidemezsiniz zaten diyorlar Ben covid olabilir miyim ki bu sonuçlara bu belirtilere göre burdakilere hiç inancım yok size güveniyorum antibiyotik tedavisi başlayacaklar wbc ve crp yüksek bende farkındayım ama yatışa gerek var mı
|
|
![]() |
|
Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın yatış yapıldı göndermediler ıv desefin başlandı klamer tb mide ağrısı için pantpas ve plaquenil tb de başlandı doğru mu ilerliyoruz hocam şikayetlerimde herhangi bir azalma yok böbrek ağrım da oluyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118669 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC; dogru bakildi ise; antibiyotik sart.. Covid-19 olmaniz sart degil ama ciddi bir sekilde Antibiyotik tedavisi gormeniz sart.
|
|
![]() |
|
Çok sağolun hocam o zaman ilaçlara devam edelimmi yani hocam sürüntü sonucu yarın gece belli olacakmış sonuç negatifse ev de antibiyotik tedaisine oral olarak devam etsem sıkıntı olur mu illa ıv olarak mı alayım hocam doktor test negatif çıksa da 3 gün tadavinizi alın diyor damardan
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118669 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk sayfada, "Yazarlar" kisminda, Coronavirus Testleri makalemi okuyun.
Molekuler Test olan "sürüntü testi" hastaligin ilk safhasinda (+) sonuc verir. (-) olmasi, ya hic gecirmediniz, yada ilk safhayi gecirdiniz demektir. Bu safhada; Serolojik test yapilip; IgM ve IgG seviyelerinize bakilmasi gerekir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|