|
5 yaş üfürüm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aeha ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 May 2020 Saat 10:34 |
Hocam merhaba,
Kızım beş yaşında 18,5 kg ve 114 cm boyu. 3-4 Aylıkken kalbinde Üfürüm olduğunu söylemişti doktoru. Daha sonra üç yaşındaki kontrolünde üfürüm duymadığını ama çocuk kardiolojinin görmesinin iyi olacağını söyledi Ama kızım hareketli bir çocuk olduğu için gelişimi de bana göre iyi olduğu için üzerinde durmak istemedim. (Çünkü sizin de dediğiniz gibi biz bu doktorlardan çok çektik, Grip sonrası yükselen değerler için -Allah korusun- lösemi olabilir bile demişlerdi.) Ama kafam da sürekli bununla meşgul, elimi kalbine koyduğumda kalp atışı çok çok hızlı ve çok koştuğunda veya üşüdüğünde dudakları morarıyor. Sizce kalple ilgili veya başka bir sorun olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118080 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kalbinde EN ufak bir hastalik olsa bile bu sekilde; 6,5 yas cesametinde olamazdi..
Kalp rahatsizligi olan cocuklarin TAMAMINDA; Gelisme geriligi olur. Sakin Turk cocuk doktorlarina inanmayin. Ne kadar cok okursaniz, o kadar AZ kazik yersiniz. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkürler, kan değerleriyle ilgili endişelerimi de sizin yazılarınızı okuyup gidermiştim.
Bu arada 5,5 aylık bir kızım daha var, onun da kalbinde üfürüm olduğunu söyledi doktoru. Genetik bir durum olabilir mi? Bir de daha önce yazmıştım, 5,5 aylık kızım 2-3 haftadır su gibi kaka yapıyor. Günde en fazla iki kez. Kilosunu takip edip yazın demiştiniz. 2 haftada 250 gr almış görünüyor, toplam kilosu 6.800 gr, doğum kilosu 3 kg. arada huzursuzluğu oluyor ama çok fazla denemez. Gece uykusu fena değil. Kaka tahliline gerek var mı şu durumda?
Düzenleyen aeha - 02 May 2020 Saat 20:04 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118080 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Turk doktorlari fazla ciddiye almayin.
2- Ishal DEGIL, hastalik DEGIL!! Yuksek kalorili veya fazla miktarlarda yemek yiyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|