|
Hamilelik ve yeni dogan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
toprak1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 261 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 May 2020 Saat 22:14 |
http://m.YollaYap.com/beth/1588446033117.jpg Hocam 40 yaşındayım ve 32 hafta lik hamileyim. Tahlilinmde wbc ve bağzı değerler yüksek çıkmış. Yorumlaya bilirmisiniz. Penisilin alerjim var. Antibiyotik gereklimidir. Hiç bir şikayetim yoktu nasıl böyle wbc yüksek cıktı anlamadım. Sadece dış eti kanamam var ondan olabilir mi.
2. olarak kime denk gelsem bu aralar yeni doğan bebeğin kanında enfeksiyon cıktı hastanedeyiz antibiyotik verdiler diyorlar. Yeni doğan bebeğin kanında enfeksiyon neden çıkar. Wbc kaç olması lazım antibiyotik gereklimidir ve ne kullanılmalıdır. Sadece merak ettim başımıza böyle birşey gelirse diye. 3. Doğar doğmaz k vitamini yapılıyor. Turkiyedeki uygulama doğru yapılıyor mu doz ve uygulanan yer acısından. Gereklimidir bu işlem.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117890 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gonderdiginiz Link acilmiyor..
Penisilin allerjiniz:YOK! Olsa idi, son yapilan Penisilin ignesi veya testinde; ölmeniz gerekirdi! Cocuk doktorlari SALAK olduklari icin; Yeni dogan bebeklerdeki WBC degerlerini bilmezler... O SALAKLARI ciddiye almayin.. WBC Degerleri: 0-3 gun: 9.0-35.0 1-2 hafta: 5.0-20.0 1-6 ay:6.0-17.5 7ay-2 yas:6.0-17.0 SAKIN Turk doktorlara inanmayin.. K vitamini yapilmasi Dogrudur. Ancak 40 sene sonra ogrenebildiler, simdide Halk inanmiyor. |
|
![]() |
|
toprak1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 261 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam açılmayan tahlil sonuçlarını tekrar gönderdim. Vajen KültürüKültürde cikmis: Staphylococcus aureus (Diğer) üredi. Her ay baska birsey uruyor. Daha oncede e.coli cikti. . Kan da wbc yüksekliği buna bağlı olabilir mi. Kandaki enfeksiyon ciddi mi 31 haftalik hamileyim. Ne yapayım. Antibiyotik kullanmak istemiyorum artık..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117890 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bu kadar SALAK bir laboratuvar gormedim..
1-WBC:13.69, enfeksiyon karari verebilecek kadar yuksek bir deger degil. 2-Idrar dansitesi: 1015 ve Referans araligi: 1005-1030 oldugu halde, "dusuk" diyecek kadar salak olunabilirmi??? 3- Diger butun degerler; "neg" (yani negative) oldugu ve Referans degerleri de "negatif" oldugu halde, tamamina, "Normal disi" diye yorum yapan bir Laboratuvar kesinlikle GERI ZEKALILAR tarafindan isletiliyor demektir. Bu raporu ilk firsatta o laboratuvarin, GERI ZEKALI sefinin munasip bir yerine sokun!! VE SAKIN, bu laboratuvarin verdigi hicbir sonuca inanmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 May 2020 Saat 18:56 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|