|
Yenidoğan kırmızı benekler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Musiroz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 May 2020 Saat 11:26 |
Sevgiler hocam ikinci çocukla sizden Bilgi almaya devam. 40+5 de doğan 3,450 gr ağırlığında 51 cm dünyaya geldi.buguün 22 günlüğüz gün itibariyle resimde görüldüğü gibi kırmızı kırmızı noktalar var vücudunda neden olabilir.sadece anne sütü alıyor. |
|
ozlemusiraç
|
|
![]() |
|
Musiroz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada duan 4,5 kilo gövdesinin resmini de atıyorum hocAm bide çok huzursuz bugün bununla bi alakası varmıdır yoksa genel gaz şikayetinden mi
|
|
ozlemusiraç
|
|
![]() |
|
Hocam parça parça oldu kusura bakmayın dün gece Farklı olarak çilek yedim ondan olabilir mi alerjik bi durum mu
|
|
ozlemusiraç
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Asiri sucak tutulmus….
1- Her gun banyo yaptirin, 2- Serin tutun, basi terlemeyecek kadar giydirin. 3- Bilhassa emzirirken, evin en serin yerine gidin. |
|
![]() |
|
Sevgiler hocam kusura bakmayın yeni konu açmayı beceremedim.4 aylık oğlum kilosu 7600 gram ne zaman başladığını kestiremiyorum ama 1 aya yakındır kol dirsek ve bacak dizlerinde deride parlaklık ele gelen pütürlü var resimde göndereceğim.sadece anne sütü alıyor.bu durum nedendir ilkten önemsemedim geçer gibi düşündüm bişey sürtmüştür vs dedim ama devam ediyor.içeriği temiz şampuan ve çamaşır deterjanı kullanıyorum.o yüzden bilemedim nedendir.egzama olabilir mi. http://m.yollayap.com/busd/1598871831373.jpg
İyi çalışmalar.dönüşünüze göre bi yol izleyeceğim emeğinize sağlık
|
|
ozlemusiraç
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sıcaklardan; "isilik" olmuş.. Serin tutun, az giydirin.Klima veya Vantilatör kullanın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|