Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yenidoğan kırmızı benekler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yenidoğan kırmızı benekler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Musiroz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 60
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Musiroz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yenidoğan kırmızı benekler
    Gönderim Zamanı: 12 May 2020 Saat 11:26
Sevgiler hocam ikinci çocukla sizden Bilgi almaya devam.
40+5 de doğan 3,450 gr ağırlığında 51 cm dünyaya geldi.buguün 22 günlüğüz gün itibariyle resimde görüldüğü gibi kırmızı kırmızı noktalar var vücudunda neden olabilir.sadece anne sütü alıyor.

http://m.yollayap.com/bltc/1589271456527.jpg
ozlemusiraç
Yukarı Dön
Musiroz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Musiroz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2020 Saat 12:07
Bu arada duan 4,5 kilo gövdesinin resmini de atıyorum hocAm bide çok huzursuz bugün bununla bi alakası varmıdır yoksa genel gaz şikayetinden mi
ozlemusiraç
Yukarı Dön
Musiroz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Musiroz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2020 Saat 12:28
Hocam parça parça oldu kusura bakmayın dün gece Farklı olarak çilek yedim ondan olabilir mi alerjik bi durum mu
ozlemusiraç
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118109
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2020 Saat 18:20
Asiri sucak tutulmus….
1- Her gun banyo yaptirin,
2- Serin tutun, basi terlemeyecek kadar giydirin.
3- Bilhassa emzirirken, evin en serin yerine gidin.
Yukarı Dön
Musiroz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Musiroz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2020 Saat 14:09
Sevgiler hocam kusura bakmayın yeni konu açmayı beceremedim.4 aylık oğlum kilosu 7600 gram ne zaman başladığını kestiremiyorum ama 1 aya yakındır kol dirsek ve bacak dizlerinde deride parlaklık ele gelen pütürlü var resimde göndereceğim.sadece anne sütü alıyor.bu durum nedendir ilkten önemsemedim geçer gibi düşündüm bişey sürtmüştür vs dedim ama devam ediyor.içeriği temiz şampuan ve çamaşır deterjanı kullanıyorum.o yüzden bilemedim nedendir.egzama olabilir mi. http://m.yollayap.com/busd/1598871831373.jpg
 İyi çalışmalar.dönüşünüze göre bi yol izleyeceğim emeğinize sağlık
ozlemusiraç
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118109
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2020 Saat 17:28
Sıcaklardan; "isilik"  olmuş.. Serin tutun, az giydirin.Klima veya Vantilatör kullanın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.