|
Hepatit b |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akasya2213 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 May 2020 Saat 00:34 |
Hocam hepatit b taşıyıcısı annemin kullandığı diş macununu kullandım. Çok tedirginim. Aşımı olmustum ama koruyuculuğu devam ediyor mu kontrol ettiremedim. Risk altında mıyım? Diş macunu 1 aydır kullanilmadi kişi tarafindan uzerinde varsa virüs kaldı mı acaba?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119034 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dis "macunu", dis "fircasi" DEGIL KI, bulasma olsun!!
|
|
![]() |
|
akasya2213 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
Hocam kişinin fırçası macuna deydiyse ve benim firçamda macuna deydi, bu şekilde düşünmüştüm. Tibbi olarak mümkün degil mi? Macunun üstünde kalıntı kalmaz mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119034 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hepatit-B' li bir sahis: Dis fircasina, dis macununu, disini fircaladiktan sonra mi surer, fircalamadan once mi???? NASIL bulasacak?
Disini fircaladiktan sonra, fircayi YIKAR ve kaldirir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|