Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tetanoz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

tetanoz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
pervindashdamir Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 72
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pervindashdamir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: tetanoz
    Gönderim Zamanı: 14 May 2020 Saat 22:19
merhaba hocam.bugun oglumun sacını kısaltırcan makasla elımı derın kestım.makas paslıydı.sorun olurmu tetanozdan korkuyorum 2011 cı senede tetanoz asısı yaptırmısdım
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119371
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2020 Saat 22:37
Pasdan Tetanos olunmaz. Eski Turk doktorlarinin uydurmasidir.
Tetanos olusabilmesi icin, gubreli toprak gerekir.
Sadece yara pansumani yapin.
2021'den sonra, asinizin korumasi bitiyor, bundan sonra; yaralandiginizda,gubreli bir toprak bulasmasi olursa, Asi gerekir.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pervindashdamir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2020 Saat 22:44
cok tesekkur ederım hocam.bıde bısey soruyum ben 2011de ası yaptırınca bana takvım ayarlayın demısdım omur boyu korusun dıye bana 04.11de 1 doz 05.11 de 2cı doz .yaptılar 11.11 3c doz 9 kasımdada yaptılar bıde 2012de gelın demıslerdı ama ben gıdemedım.bu kac sene korur benı
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pervindashdamir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2020 Saat 22:59
bıseyde demek ıstıyorm sızı dınledıgım ıcın cok mutluyum oglum nefes alamıyodu hep kulak agrısı oluyodu antıbıotık yazıyolardı vermedım ılıadın damla dedınız onunla atlatdık cok sukur 6yasında baya ıyı hıc agramadı kulagı etıde heralde kuculmustur doktorlar alalım dıyodu dırendım dayandım
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119371
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2020 Saat 02:17
Size "O sekilde ve sayida" yapilan tetanus asilari, hayati boyunca hic Tetanos asisi olmamislar icindir.
Turk doktorlarinin HER dediklerine inanmayin.
2021'e kadar korur diye YAZMISTIM...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.