|
Kasinti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
neslimovie ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı neslimovie
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 May 2020 Saat 00:15 |
![]() Kadir Bey, merhaba. 5 yaşındaki oğlum yesillik bir alanda beş dakika oynadıktan sonra bileği kaşınmaya başladı ve kabarıp sertleşti. Dirsek içleri de kasindı ve hafif kabardı. Hemen yıkayıp Zyrtec verdim. Kaşıntı hafifledi. Sertlik bir gun devam etti. İki gündür fotoğraftaki gibi. Sabahları kasiniyor. Bir tane bacağında bir de poposunda çıktı. Acaba uyuz olabilir mi? Diğer maillerdeki fotoğraflar acilmadigi için emin olamadım. Sizin uyuz için onerdiginiz tedaviyi okudum iyice. Şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun...
Düzenleyen neslimovie - 16 May 2020 Saat 00:16 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118056 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle UYUZ degil, sinek isirmasi, kasintisi olursa, gunde;2x1 Fenistil jel surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|