|
Mukuslu kaka |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bebekarelaras ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bebekarelaras
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 May 2020 Saat 19:33 |
Merhaba hocam eski gonderilerinizi okudum acaba benim durumum farklimi diye yine sorumu musadenizle sormak istedim. 4 aylik oglum var bir kac gundur yogun mukuslu ve kotu kokulu kaka yapiyor 7 yasinda oglumda vsrdi bu sikayet sonrasinda bebegimdede gordum bulaş mi yoksa fazla beslememden kaynaklimi emin olamadim tabiki internetten bakma gibi bir hata yaptim panikledim . Dizanteri amip vs gorunce. Genel hali iyi bir aglama nobeti falan yok. Enfeksiyon olabilirmi. Diye endisenledim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117858 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle enfeksiyon degil.
Fazla yemekten olur. Beslenme aralarini acin, duzelir. |
|
![]() |
|
Bebekarelaras ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bebekarelaras
Hocam yanitiniz icin tesekkurler 4 aylik olan oglum bu sabah cok sulu yapti yakasini renkde bir anormallik yok . Karnida gocuruyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117858 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesinlikle enfeksiyon degil.
Fazla yemekten olur. Beslenme aralarini acin, duzelir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|