|
Cok yeme istegi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 May 2020 Saat 18:36 |
Hocam.merhaba,
Oglum 4,5 yasinda 18 kilo. Bugun kahvaltida saat 10:30 gibi 1 bardak sut, bir yumurta, bir kucuk kutu labne peyniri yedi ekmeksiz Bir saat sonra biraz dondurma sonra da 3-4 kasik puding yedi Ogle yemeginde saat 15:30 civari ama, yarim tabak bulgur pilavi biraz tavuk eti biraz yogurt yedi Sorum su hocam; Yemekten 1 saat sonra disari ciktiginda babasina aciktigini soylemis Ben de disari ev yapimi 2 dilim kek goturdum, ikisini de yemis Hocam cocugumun yemekten 1 saat sonra acikmasi normal mi? Cocugum Cocugum abur cubur ve cikolata vs cok sevdigi ve yedigi icin insulin direnciyle ilgili sorun olabilir mi? Cok tesekkurle
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyu: 107cm'den fazla ise, bir sakincasi (Simdilik) yok.
|
|
![]() |
|
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam şimdilik derken, ilerde sorun olur mu, benim kızım ve oğlum da öyle, devamlı birşeyler yeme durumu var, yemek olmasa da meyve çerez vs.
Kızım 5 yaşında 114cm kilosu 20 üstü diye tahmin ediyorum yakın zamanda tartamadım. Oğlum 3 yaşında 94 cm kilosunu şu anda bilmiyorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boy uzamasi durduktan sonra, ayni sekilde yemeye devam ederlerse, obesite gelisebilir.
Kiziniz: boy ve kilo, 6.5 yas boy ve kilosu. Orantili oldugu icin, bir zarari yok. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|