|
Bozulmuş et |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
akasya2213
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bozulmuş etGönderim Zamanı: 22 May 2020 Saat 14:35 |
|
Hocam merhabalar,
Pek çok konuda sizden başkasına güvenemediğim için bazen alakasız sorularım oluyor. Hem sizin hem okuyanların affına sığınıyorum. 1. sorum: 32 derece sıcaklıkta oda sıcaklığında 2 saat kalan ette bozulma olur mu? Hem evde uzun süre meşgalesiz kalmanın hem de oruç tutmanın dalgınlığı ile aldığım etleri balkonda 2 saat kadar unutmuşum o gün de hava epey sıcaktı, fark eder etmez dondurucuya attım ama şu an yemekte tereddüt ediyorum. Etlere elimle dokunduğumda hala soğuktu ama ne dersiniz tüketelim mi? 2. sorum: Doğduğundan beri yemek yeme konusunda problemli 8 yaşında bir oğlum var. Havalar ısındığından beri yumurta yediremiyorum. Yaz kahvaltıları için yumurtaya alternatif ne yedirebilirim? Şimdiden teşekkür eder, ellerinizden öperim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 May 2020 Saat 19:02 |
|
1- Kokusuna bakin.. Kotu kokuyorsa, bozulmustur.
2- Havalarla, yumurtanin NE ALAKASI VAR? Afrika'da yumurta yenmiyormu? Ayricada, buzdolabi varken, niye bozulsun!! |
|
![]() |
|
akasya2213
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 May 2020 Saat 21:14 |
|
Yok hocam yumurta bozulmuyor. Sıcakta yeme isteği azalıyor. Bu acıdan sormuştum. Hergün kavga dövüş, 1 yumurta bitmiyor yine de...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|