|
D vitamini |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
zeynep82
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: D vitaminiGönderim Zamanı: 23 May 2020 Saat 13:13 |
|
Hocam D vitamini hakkındaki görüşlerinizi okuyorum.3 çocuğum var 13-11-9 yaşlarında bebekliklerinde multitaps kullandık.Kan tahlilinde hiç d vitaminine bakılmadı.Hiç baktırmadan üçüne de yılda birer ampul kullansam mahsuru olur mu?Benim de kan değerlerim ve d vitaminim düşük.En son yapılan d vitamini ölçümüm 19 doktor yapı gereği daha fazla çıkmaz dedi sanırım zayıf olduğum için.Benim hangi aralıklarla kullanmam gerekli acaba?
Düzenleyen zeynep82 - 23 May 2020 Saat 17:17 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 May 2020 Saat 19:18 |
|
Senede 1 defadan fazla vermediginiz surece, baktirmaniza gerek yok.
X-Bacak, O-Bacak ve kaburglarda, "Rasitik rosaryler" gorulurse, o zaman baktirin. ".... En son yapılan d vitamini ölçümüm 19 doktor yapı gereği daha fazla çıkmaz dedi " O doktor, SALAK olmasinin geregi, boyle soyleyebilir.. Zira Turk doktorlari, Dvit3 kullanmasini BILMEZLER! Siz, hemen 1 ay ara ile toplami 2 ampul Dvit3 ampul icin, ve Eylul ayinda tekrar baktirin ve bana yazin, Bu doz bile yetmeyebilir. |
|
![]() |
|
zeynep82
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 May 2020 Saat 21:52 |
|
Tamam hocam çok sağolun hemen alıp kullanayım .
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|