|
Sırt ağrısı... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ponk ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 May 2020 Saat 15:50 |
Merhaba Kadir Bey, 44 yaşında bayanım. 4 gündür sol kürek kemiğimin köşesinden başlayıp yaygınlaşan, kireçlenme ağrısı ya da eklem ağrısı gibi tarif edebileceğim bir ağrım var. Sadece sırt bölgemde ve Gece gündüz her pozisyonda devam ediyor. Masaj, sıcak uygulaması, omuz ve boyun egzersizi, kas gevşetici jel ve ağrı kesici bi işe yaramadı. Sadece hareket edersem ağrıdan kurtulacakmışım gibi hissediyorum. Hareket anında hafifliyor ama bıraktığım saniyede aynı yerden devam ediyor. Ağrı şiddetlenince tek yapabildiğim pozisyon değiştirip birkaç saniyeliğine hafifletmek. Dayanılır bir ağrı olsa da çok rahatsız edici. Ne önerirsiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAG tarafta olsa, bir Karaciger/safra rahatsizligindan suphe ederdim.
Sol taraf, biraz supheli. Hic Rontgen cekildimi? |
|
![]() |
|
Ponk ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayır. Henüz doktora gitmedim. Önemsememiştim. Bugün ağrı çok rahatsız ediciydi. Mevcut yasaklar ve bayram atefesi olunca önce size danışayım dedim. Ağrı hala hiç hız kesmedi. Aynı şekilde devam ediyor. Ne olabilir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Baska bir sikayetiniz varmi??
- Agri olan yerde dokuntu varsa ve el surdugunuzde hassas ise, Zona olabilir. - Gripal/Oksuruklu bir hastaliginiz varsa; "Devil's grip" (=Pleurodynia) olabilir. |
|
![]() |
|
Hayır hiçbir şikayetim yok. Cildimde de bir sıkıntı yok. Gribal hiç belirti yok. Sapasağlamım şükür. Sadece bu ağrı var. Bir karışlık bir alanda yoğun hissediyorum. Hareket kabiliyetim de normal.
|
|
![]() |
|
Sanki soş kürek kemiğimi aldırsam herşey yoluna gircek gibi. Noktasal başlayıp bir karışlık alanda yayılıyor. İki yöne de Yan yatınca sıkışma rahatsız ediyor. Sadece sırtüstü yatmak iyi geliyor ama ağrı kesilmiyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sirt adelelerinde sertlesme (kulunc) olabilir. Masaj ile iyilesir.
Birde, sicak tatbiki ile birlikte, Novalgin tablet, gunde:3x2 alabilirsiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|