|
Kaburga kemigi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 May 2020 Saat 18:01 |
Hocam 2 yasindaki kizimin sol kaburgası disa dogru daha fazla çıkık normal midir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitamini eksikligine bagli Rasitizm hastaligi belirtisidir.
Ileri yaslarda da; X-Bacak veya O-Bacak gelisir. Hemen 1 ampul Dvit3 icirin, 1 ay sonra tekrar icirin ve Eylul ayinda Dvitamini seviyesi olcturup, bana yazin. |
|
![]() |
|
Mehmettt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam konuyu okuyunca bende sormak istedim. Benim oglumunda ( 2 yasinda ve 13kg)kaburga kemikleri çok cikkin ama ikiside.geçen sene d vitamini 23ng/ml idi. Sonrasında 1 ampul d vitamini vermiştim. Bu yıl ise yaklaşık 5 ay önce tekrar 1 ampul d vitamini verdim. Ama tekrar olcuremedim. Şu sıralarda hastaneye gitmek istemiyorum. Tekrar vermelimiyim kaburga kemiklerimiz bizimdemi o yüzden cikkin.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaburga alt kenarlarinin kanat seklinde disa cevrik olmalari; Rasitizm belirtisidir.
6 ay olunca, tekrar bir Ampul icirin. Devamina;Eylul ayinda bir olcum yaptirip, o zaman karar veririz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|