|
Anneannem için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Denizegetuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Denizegetuna
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 May 2020 Saat 16:39 |
Doktor bey merhaba.cocuklarimi sizin önerilerinizle büyütüyorum.simdi de anneannem için bisey sormak istiyorum.82 yaşında hepatit A hastası yaklaşık 20 yıldır doktor kontrolünde bir sıkıntı yaşamıyor.1 aydır bacaklarında kırmızı lekeler olmaya başlamış.cildiye kan sulandiricidan olabilir demiş.1 yıl önce gene olmuş o zaman fucidin ve butafly krem verilmiş kendi gene onları kullanmaya başlamış.acaba ne olabilir size de danışmak istedim.virus nedeni ile doktora gitmeye de çekiniyor.
|
|
![]() |
|
Denizegetuna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Denizegetuna
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Denizegetuna
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Denizegetuna
Doktor bey kusura bakmayın yanlışlıkla 2 başlık açtım diğerini silemedim.buyuk lekelerde ağrı da oluyormuş
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
NIYE, Kan sulandirici aliyor??
Evet asiri doz kan sulandiricinin etkisi. Pihtilasma kontrolleri yapilmadan, ezbere "Kan sulandirici" verilmez. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Denizegetuna
Doktor bey çok özür dilerim hepatit A değil Hepatit C.yillik düzenli kontrolleri var uzun zamandır benexol alıyor B vitamini değerleri baya yüksek o yüzden.kan sulandırıcı olarak da ecopirin 80 mg alıyormuş.ecoprin i ve benexol u kendi doktoru vermiş dahiliye doktoru
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Doktoru ile danisin.
Hepatit-C ile Benexol'un de bir baglantisi yok. Gereksiz. 80mg Ecoprin bu sekil kanamalar yapamaz. Pihtilasma testlerinin ve bir Kan Sayiminin yapilmasi sart. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|