Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kabizlik ve alerji
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kabizlik ve alerji

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yayan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 79
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yayan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kabizlik ve alerji
    Gönderim Zamanı: 30 May 2020 Saat 21:18
Hocam kızım 26 aylık , sizinde teshisinizle urakal kist mevcut. 4 gündür kabızlık  var zeytin gibi top top yapiyor. 2 gündür  karnim agriyor diye göbeğini gösteriyor.  Ve kabizliktan dolayi popom ağrıyor diyor.
Bugünde  alerji olmus sanki sirtinda ve yan taraflarinda kizariklar olustu. Borik asitli suyla sildim suan ne yapmam gerekiyor hocam.  Ftgraflari yukluyorum tesekkur ederim
Hocam net sekilde cikmamis ama ful kızarık  pütürlü 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119671
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2020 Saat 04:23
Alerji degil, Isilik olmus. Banyo yaptirin ve sonra KESE yapin.
Yukarı Dön
yayan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yayan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2020 Saat 01:36
Hocam son konusmamızdan snra 1 ay oldu nerdeyse. Size yazdgmda 4gün olmstu kabızlıgı. 27 aylık kızım için soruyorum duphalac aldım kabızlıgı gevti fakat ialçsız veya gün kurusu kayısı yemezse yine kabız. Sütü cok içiyor 600 ml altına düşmüyoruz acaba sütten olabkir mi.
Kabzlık dediğim kakası minik top top çıkıyor ve cok zorlanıyor. Bazen 2 güne bir yapıo. Öneriniz var mı acaba. Beslenme mi yetrrsiz kalıyor ki.

Düzenleyen yayan - 26 Haz 2020 Saat 01:36
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2020 Saat 02:02
Yagsiz sut verirseniz, olur..
VEYA: acik sut aliyorsaniz, kaynadiktan sonra, kaymagini aliyorsaniz, ondan da olur. 
Rahat yapiyorsa, karismayin. 
Yukarı Dön
yayan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yayan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2020 Saat 09:49
Hocam tam yaglı kutu süt veriyorum siz ne diyorsanız o , 
Ama ılık veriyorum cok az ılıtıyorum sadece uykusu cabuk gelsin diye.
Cok zorlanıyor hocam bagırıyor bazen :(
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2020 Saat 18:30
Kuru kayisi ve incir kurusu yedirin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.