|
Kıl kurdu mu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Vesia ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haz 2020 Saat 22:49 |
Hocam merhaba, oğlum 6 yaşında her sene yılın bu ayları kıl kurdundan şüphelenip andazol, kontil verdim. Yine popo kaşınması, diş gıcırdatma, salya durumu var tahlil yaptırmadım parazit ilacı vermelimiyim ne vermeliyim? Bir de eczacı kuzenim herkesin yılda 1 kere parazit ilacı alması iyi olur der. Bu ilaç karaciğeri yorar mı? 2,5 yaşında kızım var hepimiz kullanmalımıyuz bizler ne alalım? Thanks
|
|
![]() |
|
Vesia ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir sorum daha olcak kadir hocam, oğlumun 2 haftadır şiddetli geniz kulak göz kaşıntısı arka arkaya hapşuruk, burun akıntısı var ilk kez bu sene oldu alerjiye yorup 2 günde 1 zyrtec yarım ölçek veriyorum, hiç vermek istemiyorum ama mecbur kalıyorum yoksa gece de uyutmuyo, daha ne kadar vermem gerek bilmiyorum ve yine ilaçları çok gerekmedkçe kullanmayan biri olarak bu zyrtec böbrek, karaciğer ya da nörolojik olarak etkiler mi uzun vadede?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118493 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- " Bir de eczacı kuzenim herkesin yılda 1 kere parazit ilacı alması iyi olur der." Eczaci der!! Neticede ilac satacak!
Kil kurdu; kakada gozle gorulebilen bir solucan turu!! Tahlile bile gerek yok. Gordugunuzde verin. Hangi ilac olursa, farketmez. 2- Sikayetleri gecene kadar, gunde 1 olcek Zyrtec surup verin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Haz 2020 Saat 04:28 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|