|
Koronamiyim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haz 2020 Saat 13:12 |
Dr bey merhaba , 2 gündür halsizlik mide bulantım vardı , halen devam ediyor , ayrıca boğazımda doluluk sanki toz varmış gibi, bugün o geçti oksuruyorum her oksurdugumde balgam geliyo, ayrıca.agzimda acı bir tat ve dilimin ucu sanki sıcak bişey içmişim gibi , ateşim 37 test yaptırayım mi , sigara kullanıyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117722 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olabilir. PCR (sürüntü) testi degilde, Serolojik (Kan alinarak) test yaptirabilir ve IgM ve IgG seviyelerinizi ogrenebilirseniz, cok kiymetli bir bilgi olur.
|
|
![]() |
|
aslhn ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2014 Konum: YOK Durum: Aktif Değil Puanlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sıcak biseyler içip sarıp sarmalanip yatsam bı faydası olur mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117722 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tabii ki faydasi olur.
|
|
![]() |
|
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Hocam farklı konu başlığında yazmak istemedim. Kreş öğretmeni olan bir arkadaşım göreve başlamadan önce teste gitti ve alınan PCR sürüntü testinde pozitif olduğu anlaşıldı fakat kan testi negatif çıktı. Kendisinde hiçbir belirti yok sadece sürüntü testi pozitif ve hiçbir şikayeti olmadığı için eve gönderildi karantinaya alındı. Aileside şu an karantinada günlerce ağladı yaklaşık 10 gündür evde bekliyor kimseyle görüşmeden ara ara biz arıyoruz soruyoruz kendisini bu durumda corona teşhisi doğrumudur yaşı genç 22 yaşında teşhis doğrumudur sormak istedim. Sürüntü testinde var kanda yok bu durum nasıl açıklanabilir teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
PCR testleri son derecede hassas oldugu icin, cok sik YANLIS sonuc verir.
Parcalanmis virus bile (+) sonuc verir. Hastalik olsa idi, Serolojik Tesler (+) olurdu. Serolojik Test yapildiginda: IgM ve IgG sonuclarini sorun!! Salak-salak; "kan testi" pozitif veya negatif diyen saglik calisanlarini IKAZ edin, adam gibi sonuc versinler.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|