Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yüzde leke
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yüzde leke

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Burcu87 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 451
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Burcu87 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yüzde leke
    Gönderim Zamanı: 13 Haz 2020 Saat 12:35
Kızım 5.5 yaşında. Yüzünün bir tarafında 1 sene önce sivilce gibi bişey çıkmıştı daha sonra yaraya dönüştü ve izi kaldı. Şimdi aynı tarafta 3 farklı şey daha çıktı. Altta olan et beni gibi görünüyor diğerleri leke gibi. Hocam bunlar nasıl geçer ve neden olur? Çocuğun yüzünün bi tarafı böyle kaldı. Yediği içtiğinden mi oluyor yoksa güneşten mi? Öneriniz olursa sevinirim hocam saygılar.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120168
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2020 Saat 18:34
Resimlerden bir sey anlasilmiyor.
Tarif ettiginiz lekelerin bir onemi yoktur. 
Bazisi ise; etraflarindaki SAGLAM deri; gunes etkisi ile yaninca, belirginlesirler, kisin  fark edilmez olurlar. 
Yukarı Dön
Burcu87 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 451
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Burcu87 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2020 Saat 19:46
Hocam telefon net çekmiyor kusura bakmayın. Bir tanesi et beni gibi, diğerleri yara izi gibi ama herhangi bir yara oluşmadı. Hepsi bir anda çıktı, yumurta tüketimiyle olur mu örneğin? Bazı kişilere yüzün tek tarafında çıktıysa alerji olabilir demişsiniz ona istinaden sormak istedim ben de. Sağolun hocam.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120168
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2020 Saat 20:25
Allerjik dokuntu degil.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.