|
Yüzde leke |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Burcu87
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Yüzde lekeGönderim Zamanı: 13 Haz 2020 Saat 12:35 |
|
Kızım 5.5 yaşında. Yüzünün bir tarafında 1 sene önce sivilce gibi bişey çıkmıştı daha sonra yaraya dönüştü ve izi kaldı. Şimdi aynı tarafta 3 farklı şey daha çıktı. Altta olan et beni gibi görünüyor diğerleri leke gibi. Hocam bunlar nasıl geçer ve neden olur? Çocuğun yüzünün bi tarafı böyle kaldı. Yediği içtiğinden mi oluyor yoksa güneşten mi? Öneriniz olursa sevinirim hocam saygılar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Haz 2020 Saat 18:34 |
|
Resimlerden bir sey anlasilmiyor.
Tarif ettiginiz lekelerin bir onemi yoktur. Bazisi ise; etraflarindaki SAGLAM deri; gunes etkisi ile yaninca, belirginlesirler, kisin fark edilmez olurlar.
|
|
![]() |
|
Burcu87
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Haz 2020 Saat 19:46 |
|
Hocam telefon net çekmiyor kusura bakmayın. Bir tanesi et beni gibi, diğerleri yara izi gibi ama herhangi bir yara oluşmadı. Hepsi bir anda çıktı, yumurta tüketimiyle olur mu örneğin? Bazı kişilere yüzün tek tarafında çıktıysa alerji olabilir demişsiniz ona istinaden sormak istedim ben de. Sağolun hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Haz 2020 Saat 20:25 |
|
Allerjik dokuntu degil..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|