Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kabakulak mı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kabakulak mı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Halilo Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 138
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Halilo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kabakulak mı?
    Gönderim Zamanı: 20 Haz 2020 Saat 20:17

Hocam iyi günler, cevabınız için şimdiden teşekkürler. 4.5 yaşında oğlumun sabah kalktığında kulağı kızarıktı dokunduğunda ağrıdığını söyledi şimdide kulağı daha kızarık ve kepçe gibi büyüdü genişledi. Aşısı var yazılarınıza baktım aşılı çocuklar hafif atlatır yazmışsınız ekşi ve sert yediğinde ağrı artar demişsiniz. Ekşi yedirdik şişkinlik arttı, sert yedirdik ağrısı arttı ama bunlar yedikten hemen sonra olmadı. 1-2 dk sonra oldu. Ateşi yok o bölge sıcak. Boynunda da bir şişlik vs yok. Fotoğrafınıda ekledim çok belli değil ama büyük ve kızarık. 5 aylıkta oğlum var ona geçer mi ateşi olmasa bile? Ben geçirmedim kabakulak, küçük oğlumun da kabalulak aşı zamanı gelmedi daha. 

http://m.YollaYap.com/busd/1592672483336.jpg

Hocam birde buz koyunca rahatlıyor

Kadir bey, uyumadan önce biraz daha büyüdü kulağı, üstüne yatamadığını söyledi bir de  kaşındığını söyledi. Uyurken de uykusunda kaşıdı

Düzenleyen Halilo - 21 Haz 2020 Saat 01:51
Yukarı Dön
Halilo Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Halilo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2020 Saat 01:14
Hocam gece kontrol etmek için uyanıp kulağına baktım kulak kepçesi dahada büyümüş ama çenede veya boğaz kısmında birşey yok. Eğer kabakulaksa ne zamana kadar bulaşıcı olur. Dışarda çocuklarla çok yakın olmasada oynuyorlar, ona göre başka çocuklara geçmesin diye dikkat edelim

Düzenleyen Halilo - 21 Haz 2020 Saat 01:33
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118525
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2020 Saat 04:47
Kabakulak ile HIC ama hic alakasi YOK..  Kulagini; park, bahce gibi acik alanda bir bocek sokmus.
Fenistil jel surun. Gunde:2x1, gecene kadar.
Yukarı Dön
Halilo Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Halilo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2020 Saat 09:06

Kadir bey, daha önceki sorularıma cevap verdikten sonra size teşekkür mesajı yazmazdım. Bunu ekstradan bir mesajı okuyup iş yükünüz artmasın diye yapıyordum. Bu mesajı hem toplu bir teşekkür etmek için hem de sizden öğrendiğim bir kaç şeyi belirtmek için yazmak istiyorum. En ufak hastalıktan en ağırına kadar, doktorların elle muayene ettiği, onlarca test isteyerek koyamadığı teşhisi uzaktan sadece anlatılanlarla koymanız mesleki donanımınızı ve işinizi severek yaptığınızı gösteriyor. Bana şunu çok güzel bir şekilde öğrettiniz;  alanımda çalışırken sadece bana öğretilenlerle yetinmemeliyim, başarılı olmak için çok emek vermeli ve başka sağlam kaynakları okumalıyım. Donanımlı olmak paradan ve ünden çok daha önemli. Kendimi sizinle karşılaştığım için çok şanslı hissediyorum. Mesleğinizi gönüllü olarak burdan devam ettiğiniz için çok teşekkürler. Bu soru cevaplar ile arkanızda büyük bir eser bırakıyorsunuz. Değerinizin bilindiği, anlattıklarınız diğer doktorlar tarafından da bilindiği ve uygulandığı günler gelir umarım. Size ve ailenize sağlık ve huzur diliyorum...

Düzenleyen Halilo - 21 Haz 2020 Saat 09:07
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.