|
Kabakulak mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Halilo ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haz 2020 Saat 20:17 |
Hocam iyi günler, cevabınız için şimdiden teşekkürler. 4.5 yaşında oğlumun sabah kalktığında kulağı kızarıktı dokunduğunda ağrıdığını söyledi şimdide kulağı daha kızarık ve kepçe gibi büyüdü genişledi. Aşısı var yazılarınıza baktım aşılı çocuklar hafif atlatır yazmışsınız ekşi ve sert yediğinde ağrı artar demişsiniz. Ekşi yedirdik şişkinlik arttı, sert yedirdik ağrısı arttı ama bunlar yedikten hemen sonra olmadı. 1-2 dk sonra oldu. Ateşi yok o bölge sıcak. Boynunda da bir şişlik vs yok. Fotoğrafınıda ekledim çok belli değil ama büyük ve kızarık. 5 aylıkta oğlum var ona geçer mi ateşi olmasa bile? Ben geçirmedim kabakulak, küçük oğlumun da kabalulak aşı zamanı gelmedi daha. http://m.YollaYap.com/busd/1592672483336.jpg Hocam birde buz koyunca rahatlıyor Kadir bey, uyumadan önce biraz daha büyüdü kulağı, üstüne yatamadığını söyledi bir de kaşındığını söyledi. Uyurken de uykusunda kaşıdı Düzenleyen Halilo - 21 Haz 2020 Saat 01:51 |
|
![]() |
|
Halilo ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam gece kontrol etmek için uyanıp kulağına baktım kulak kepçesi dahada büyümüş ama çenede veya boğaz kısmında birşey yok. Eğer kabakulaksa ne zamana kadar bulaşıcı olur. Dışarda çocuklarla çok yakın olmasada oynuyorlar, ona göre başka çocuklara geçmesin diye dikkat edelim
Düzenleyen Halilo - 21 Haz 2020 Saat 01:33 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118525 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kabakulak ile HIC ama hic alakasi YOK.. Kulagini; park, bahce gibi acik alanda bir bocek sokmus.
Fenistil jel surun. Gunde:2x1, gecene kadar.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey, daha önceki sorularıma cevap verdikten sonra size teşekkür mesajı yazmazdım. Bunu ekstradan bir mesajı okuyup iş yükünüz artmasın diye yapıyordum. Bu mesajı hem toplu bir teşekkür etmek için hem de sizden öğrendiğim bir kaç şeyi belirtmek için yazmak istiyorum. En ufak hastalıktan en ağırına kadar, doktorların elle muayene ettiği, onlarca test isteyerek koyamadığı teşhisi uzaktan sadece anlatılanlarla koymanız mesleki donanımınızı ve işinizi severek yaptığınızı gösteriyor. Bana şunu çok güzel bir şekilde öğrettiniz; alanımda çalışırken sadece bana öğretilenlerle yetinmemeliyim, başarılı olmak için çok emek vermeli ve başka sağlam kaynakları okumalıyım. Donanımlı olmak paradan ve ünden çok daha önemli. Kendimi sizinle karşılaştığım için çok şanslı hissediyorum. Mesleğinizi gönüllü olarak burdan devam ettiğiniz için çok teşekkürler. Bu soru cevaplar ile arkanızda büyük bir eser bırakıyorsunuz. Değerinizin bilindiği, anlattıklarınız diğer doktorlar tarafından da bilindiği ve uygulandığı günler gelir umarım. Size ve ailenize sağlık ve huzur diliyorum... Düzenleyen Halilo - 21 Haz 2020 Saat 09:07 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|