|
Sarılık, kusma |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Hatcik
Üye
Kayıt Tarihi: 23 Haz 2020 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Sarılık, kusmaGönderim Zamanı: 23 Haz 2020 Saat 21:07 |
|
Hocam merhaba iyi akşamlar. 23 günlük bir bebeğim var. 36 haftalık 2130 gram olarak dünyaya geldi. Sarılık değeri ilk ölçümde 12 diğerinde 11 idi. Başka ölçüme doktor gerek duymadı ama iki gündür bebeğimin yüzü, boynu ağırlıklı olmak üzere sapsarı
normal bir durum mu ne yapmalıyım. Bir de iki saatte bir emzirmeye çalışıyorum ama bazen on on beş dakikada bir emmek istiyor tekrar. Üst üste emzirdim aç herhalde diye o günlerde böyle ileriye doğru kustu. Emzirme esnasında bazen de emzirmeden kısa bir süre sonra kustu. Dört beş kez bu şekilde şimdiye kadar kusması oldu. O kadar fazla kustu ki ilk bebeğim ve ben çok korktum. Hala da korkuyorum. Ciddi bir durum olabilir mi hocam. Çok endişeliyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Haz 2020 Saat 21:13 |
|
1- Bebek sariligi ile ilgili yazilarimi OKUYUN..
2- Bilirubin Takip cizelgesini inceleyin. 3- Bu saatten sonra, hicbir sekilde, Bilirubin takibi gerekmez. Sari gorunumune BOS VERIN! 4- Yeni dogan ve kusma cesitlerini iyi okuyun. Insanlar; bilmedikleri seylerden korkarlar.. Okuyun, ogrenin, korkmazsiniz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|