|
Sık yutkunma... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EFEMER ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haz 2020 Saat 00:30 |
Hocam merhaba 37 yaşındayım. Hic bir kronik hastalığım falan yok. Iki gece önce uykumdan sık sık yutkunarak uyandım boğazım kupkuru olmuş sık sık yutkunuyordum. 2 gündürde yine ara ara sık sık bi yutkunma geliyor. Bilginiz olduğunu düşünüyorum. Değerli cevabınızı bekliyorum. Rabbim ömrünüze bereket versin. Sağlıklı sıhhatli günler diliyorum size çok kiymetlisiniz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Covid-19 gecirenlerde siklikla oluyor!!! Yataginizin yaninda su bulundurun. Zamanla duzelecek.
|
|
![]() |
|
EFEMER ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
😲😲😲😲Allah Allah hocam gerçekten mi hiç bir belirti olmadan nasıl? covid19 geçirmiş olabilirmiyim gerçekten. Evde kalp ve koah hastası büyüklerimiz var sıkıntı olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah bilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|