|
Ateş+bulantı+ishal |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
özlemfurkan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı özlemfurkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ateş+bulantı+ishalGönderim Zamanı: 27 Haz 2020 Saat 19:38 |
|
Hocam,oğlum 8 yaşında .dün geceden baslayan ateşi var.Derecemiz yok ama 39 larda tahmin ediyorum.mudahale etmedim.terletmeye çalıştım olmadı.bugun sürekli midesi bulanıyor ve ara ara ishal .hiçbir şey yiyemedi.bas ağrısı var heryerim ağrıyor diyor.ozellikle karın ağrısından ağlıyor.dilinin üzeri beyaz ama koku aşırı yok ağzında.ilac vermiyorum .kan tahlili yaptırayım mi.yardimci olurmusunuz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Haz 2020 Saat 04:29 |
|
SAKIN, bir sey yaptirmayin. Kusma olursa, arkadan gelecek olan ishal daha hafif seyreder.
|
|
![]() |
|
özlemfurkan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı özlemfurkan
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Haz 2020 Saat 09:29 |
|
Hocam,bir kez daha sizi tanıdığım icin şükrettim.5 yıl önce ateşlenen oğluma soğuk su yaptıklarında yanlış bişey olduğunu anlamıştım.o zaman buldum sizi.5 yıldır ne bir antibiyotik ne de bir ateş düşürücü aldı oğlum.dunde o kadar ağırdı ki hastalığı bu sefer basaramayacagimdan korktum.Alahin izniyle oğlum sabah. Ateşi düşerek kalktı.biraz biseyler yedi .şu anda çok iyi .Eşim bile öğrendi ateşi kaç ki dediğimde 42 olsa nolcak sanki ateş düşürücü mu vereceksin dedi😀. Hakkınızı odeyemeyiz hocam Allah'ım sizden razı olsun.Saygilarimla.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|