|
Birkac soru.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Atilim06 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Tem 2020 Saat 13:22 |
Hocam merhaba, birkac konuda fikrinizi rica ediyorum,
1. Oglum 6 yas 9 ay, en son ocak ayinda boyu 122 cm idi, bugun olctum yine 122 cm, kilo 21, mayista dvit3 icti, hersene 1 adet iciyoruz zaten. Boyu neden uzamiyor ne yapmaliyiz? 2. Esim 38 yasinda ust sac dipleri aciyor dokununca ne kullanmalitiz, 3. Ben 40 yasindayim 3 hafta once fitik ameliyati oldum, sol kolum dirsek hizasindan damaryolu acilmisti, o bolgedeki damar (5 cm) sert hala, gerilmis, kablo var gibi, dr sordum tromboflebit ogibi birsey soyledi, morluk, kizariklik, uyusukluk yok ancak dokununca sertligi hissediyodum bir pihtilasma var sanirim, genel cerraha gitsem iyi olur mu.. Tesekkurler
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyu zaten, 1 sene ilerde. Fazlasi var, eksigi yok.
Sac dipleri agrisi, Migren veya sinirsel olabilir. Stres durumlarinda artar. Bir de; hanginiz "erkek" hanginiz "hanim" belli degil.. "Esim" lafini kullandiginizda bilemem.. EGER esim dediginiz, haniminiz ise, at kuyrugu veya saclarinin siki toplanmasida yapabilir. ( Hos; gunumuzde erkeklerde sac uzatiyor ya!!!) Damar kapanmis durumda, zamanla kaybolur. Bu andan sonra yapilabilecek bir sey yoktur. |
|
![]() |
|
Atilim06 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haklisiniz hocam cinsiyet belirtmedim ama dediginiz gibi zaten erkeklerde sac uzatiyo :( ben karim icin sormustum.
Hicam bu damar kapanma olayi ilerde pihti atma gibi tehlikeli sonuclar dogurur mu? internette birsuru sey yaziyo korktum tabi. Simdilik zeytinyagia biraz ovuyorum, hala sert, ama baska sıkıntı yok simdilik.ĺ
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok oyle; "pihti" filan atma!!
Ellemeyin. Kendiliginden daha cabuk duzelir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|