|
Gece kaşınma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aabut ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2020 Saat 09:49 |
Hocam merhabalar, hoşgeldiniz.
Benim size kendimle ilgili bir sorum olacaktı. 29 yaşında bir kadınım. Sabah kalktığımda el parmaklarım balon gibi olmasa da şişkin oluyor, tam olarak yumruk olsa da çok hafif bir gerginliği oluyor. Aralıklı olarak her gün olmasa da sol arka tarafta bel oyuğumun orada bir ağrı oluyor. Bunun böbreklerle bir alakası olabilir mi? Yaşadığım şehirden başka şehirde olduğum bir gece yine aynı bölgedeki ağrıdan dolayı çok korktum, uykudan uyandırdı hatta. Acile gitmemek için direndim, tuvalete gidince geçti ama gaz sancısı gibi de değildi. Hiç ön tarafta bir baskı yoktu hep dediğim bölgede oluyor. Ne yapmalıyım sizce? Laboratuvara gidersem hangi testleri istemeliyim? Teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119098 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece Tam İdrar Tahlili isteyin. Önce onu bir görelim.
Gerekirse, bazı Kan tahlillerine gerek olabilir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|