|
varis |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kader
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 276 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: varisGönderim Zamanı: 23 Ağu 2020 Saat 17:28 |
|
kadir bey uzun zamandır size bunu sormak istiyordum. Annem 56 yaşında tansiyon hastası. yaklaşık 40 yıldır varis problemi var varisleri yüzeye yakın damarlar boğum boğum diz altından ayak bileğine kadar diyebilirim. regl döneminde ağrı yapıyor bazen de sanki bir yere vurmuş da morarmış gibi içten kanıyor onun haricinde bir sıkıntı çıkarmıyor. Anne tarafının hepsinde var anneannemler eskiden sülük yaparlarmış. Annem ameliyat olmak istiyor fakat teyzemler olmalarına rağmen tamamen kurtulamadı. hatta 1 tanesi 3 kez ameliyat oldu. Ben size danışmadan annem ameliyat olsun istemiyorum. Siz bu konuda ne dersiniz? Kadın tv de izlediklerinden etkilenmiş pıhtı atması durumu kalp krizi riski var mıdır? isterseniz fotoğraf gönderebiliriz. Sizi çok seviyoruz, saygılarımızla...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2020 Saat 19:43 |
|
Benim branşım değil. Bir damar Cerrahı ile görüşün.
|
|
![]() |
|
kader
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 276 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2020 Saat 21:30 |
|
önerebileceğiniz bir Dr var mı acaba? Nerede olursa olsun gideriz Kadir bey, yeter ki siz söyleyin...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2020 Saat 23:38 |
|
maalesef yok.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|