|
Soğuk ter |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
murge
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Soğuk terGönderim Zamanı: 23 Ağu 2020 Saat 20:46 |
|
Hocam merhaba,
4,5 yaşındaki kızım 15,2 kg, 100 cm. bazen hergün bazen 3-4 güne bir tekrarlayan karın ağrıları oluyor. 3 gün önce çok şiddetli bir karın ağrısı yaşadı, anne dayanamıyorum dedi. ardından soğuk ter döktü, vücudu buz gibi oldu. gözlerinin altı çöktü, rengi beyazladı. panik oldum doktorunu aradım. kaç gündür tuvalete çıkmadığını sordu. 4 gündür çıkmıyordu. karın ağrısı büyük ihtimalle ondandır, sıkıntı verdiği içinde terlmeiştir dedi. lağman yapalım dedi. ben lağmanı alıp gelinceye kadar toparlamıştı. kalpten midir acaba diye kardiyalog'a götürdüm. bir sorun görmedi Sizce neden olmuş olabilir? Şeker falan olabilir mi? bir de çok iştahsız. Hiç bir şey yemiyor. Onun için ne yapabilirim? Yardımınız için teşekkür ederim Hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2020 Saat 23:38 |
|
Çocuklarda hiçbir Kalp hastalığı bu şekilde araz vermez...
kaka yapmadığı sürece bu ağrı tekrar olabilir. Lavmanı yapın. |
|
![]() |
|
murge
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2020 Saat 13:26 |
|
Hocam merhaba,
Tüm Abdomen USG yaptırdım. "Alt kadranlarda mezenter içerisinde büyüğü 21mm boyutlarında olmak üzere bir dizi LAM-LN gözlenmiştir(mezenterik lenfadenit)Klinik - laboratuar bulguları ile değerlendirilmesi önerilir" yazıyor. İnternetten baktım lenf büyümesi sanırım. Hematolojiye mi gitmemiz gerek? Yönlendirebilir misiniz? Çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2020 Saat 14:56 |
|
Lenf bezlerinde büyüme var. Bir Gastroenteroloji doktoru görsün.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Ağu 2020 Saat 14:57 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|