Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Huzursuz bağırsak sendromu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Huzursuz bağırsak sendromu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Kartaliçe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 29
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kartaliçe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Huzursuz bağırsak sendromu
    Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2020 Saat 15:05

Meraba Kadir  hocam şöyle bir durum yaşıyorum; 

Gün içerisinde ara ara karın ağrım olur ve ağrıyla birlikte büyük abdeste çıkmam gerekir sonrasında ihtiyaç giderince aşırı yorgunluk halsizlik yaşarım kollarım kaslarım inanılmaz güçsüz hissediyorum ve aç hissederim aşırı gazım oluyor daha önce hiç bu kadar fazla olmamıştı bu şikayetlerle doktora gittim huzursuz bağırsak sendromu olabilir dedi bi bölüme yönlendirdi rahatlatmak için acidpass verdi psikolojik mi bilmiyorum kısmen iyi geldi ama pandemiden dolayı gidemedm şimdi sınava gireceğim 13 gün var ve tekrar bu şikayetleri yaşamaya başladım ishal olmaya başladım ve hiç bir şekilde  tutamıyorum hemen lavaboya girmem gerekiyor ve sınavda sıkıntı yaşamak istemiyorum biliyorum stres tetikliyor ama insanız oda elimizde olmuyor bi ilaç falan önerebilir msnz  kpss sınavı yani en azından rahat birşekilde atlatabilmek istiyorum. (Bayanım 25 yaşındayım)

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119985
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2020 Saat 18:05
Günde:3x1 Debridat tablet alın.
Yukarı Dön
Kartaliçe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 29
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kartaliçe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2020 Saat 23:34
Hocam dediğiniz miktarlarda sınava kadar mı kullanayım yoksa sınav günü mü alayım kaç gün kullanmalıyım aydınlatırsanız sevinirim🙈.ayrıca  Çok teşekkür ederim bugünkü ve daha önce ki yol göstericiliğiniz için. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119985
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2020 Saat 08:27
Hemen başlayın. En az sınav sonrasına kadar alın. Gerekirse, daha uzun süreler de kullanabilirsiniz.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.