|
Karın ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ouzısa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 May 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2020 Saat 08:06 |
Hocam 37 aylık oğlum pazartesi gece meyve püresi gibi iki defa kustu. Salı günü sabah bol bir şekilde İshal şeklinde kaka yaptı. Karnım ağrıyır diyor ve belini gösteriyordu. Salı günü toplamda 3 defa ishalli kaka yaptı iştahta pek sıkıntı görmedim sıvı gıda ve patates verdim sütü vermedim kaka yapmadan önce karnımdan sesler geliyor bak dedi karnı gurulduyordu.çarşamba günü kaka normale dönmüştü fakat çok hıçkırık tutuyordu.çarşamba günü geçe çağırdı gittim gaz geldi dedi kusar gibi gaz attı ağızdan. Perşembe sabah uyandı Yine anne karnım bak Dedi hıçkırık tutmuş süt istedi içiyor bu davranışlar neden hocam teşekkür ederim ne yapmalıyım
Düzenleyen Ouzısa - 27 Ağu 2020 Saat 08:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen; meyva püresinden mikrop kaptı.
Bu tip ishallerde SAKIN ilaç/antibiyotik kullanmayın. Bu tip ishaller AYNEN bu şekilde seyir ederler. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Ağu 2020 Saat 10:01 |
|
![]() |
|
Ouzısa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 May 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meyve püresi yemedi ama o şekilde hepsini kustu erik şeftali yemişti tamam hocam Allah razı olsun sizde olmasanız ilgilenen doktor çıkmayacak
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|