|
Kalp batması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynep82 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 665 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2020 Saat 15:09 |
Hocam 2007 doğumlu oğlum var.Daha önce size üfürümü ile ilgili danışmıştım önemli bir durumu olmadığını söylemiştniz.Daha öncelerden beri aklımızın bir kenarında soru işaret oluyordu.Ara ara kalbime bıçak saplanır gibi oluyor diye söylüyordu.Rutin kontrollerini yaptırdık bir şey yok desiler ufak bir üfürüm harcinde 8. Sınıf olduğu için okula başladı.Bugün okuldan öğretmeni aradı göğsüm ağrıyor demiş ben konuştum kalbime bıçak saplanır gibi oluyor eve gelmek istiyorum dedi.Daha önce de olduğu için okulda kalmasını takip etmelerini söyledim ama yine de içim rahat değil.Bu ağrı ya da batma neden olur ciddi bir sıkıntı habercisi mi acaba
Düzenleyen zeynep82 - 03 Eyl 2020 Saat 00:53 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118117 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Palavra. Çocukluk çağında, hiçbir "Kalp hastalığında" göğüs ağrısı olmaz.
Adele ağrısıdır veya canı eve gelmek istemiştir. |
|
![]() |
|
zeynep82 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 665 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çoğu zaman derslerinin çok olduğunda veya yapmak istemediğinde dikkat çekmek için hep bir yerlerinin ağrıdığını söyler.Karın ağrısı ve kalp ağrısı en sık yaptığı.Üzerine düşünce daha da uzuyor durum.Bugün de ondan dolayı fırsat vermedim.Ama içim içimi de yedi ya bir şey varsa diye.Ondan dolayı sormak istedim size.Teşekkür ederim
Düzenleyen zeynep82 - 03 Eyl 2020 Saat 00:54 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|