|
HCV DEĞERİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aybrsm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2020 Saat 20:21 |
HOCAM MERHABALAR OĞLUMUN KAN DEĞERLERİNİ YORUMLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.ZİRA CEVAPLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ. BU ARADA DOĞDUĞUNDAN BERİ NEDENSE HEP PLT VE LDH DEĞERİ BU CİVARDA YÜKSEK.HCV DEĞERİNDENDE KORKTUM.BİRDE SON OLARAK HOCAM OĞLUM KAYDIRAKTAN KÖTÜ DÜŞÜNCE BU TAHLİLLER YAPILDI ALNA YARILAN YERE YAPIŞTIRMA YAPILDI.İZ İÇİN BİR ÖNERİNİZ VAR MI?TEŞEKKÜRLER.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Aybrsm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HOCAM RESİM ATMIŞTIM AMA GÖREMEDİM ŞİMDİ BU ARADA OĞLUM 7 YAŞ
DEĞERLERDE YÜKSEK OLANLAR HCV 0.44 S/Co ANTİ HCV (MİKROPARTİKÜL İMMÜN ASSAY_MEİA VE BENZERİ 0.08 S/Co SG 1.056 GLUKOZ 110 PLT 559 LDH 429 MİCROR 5%
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Önemli bir şey yok.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam cevabiniz için fakat neden negatif olmasi gerekirken bizde azda olsa yüksek karin ağrısı oluyor aylardır arasira ondanda korktum açıkçası.Buranin eski üyesiydim açamadım yeni üyelik gerceklestirdim oğlum 7 yaşında çok şükür sayenizde ne geniz eti aldırdım nede bronşiti için hava aldim çok krup oldu dekoru bildiğimden onunla atlattik hepsi zamanla azaldı bebekliğinde tanımıştım sizi iyi ki tanıdım 7 yaşında ama halen ağzı açık uyuyor bakalım direniyorum geniz etine.Ellerinizden öpüyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|