|
Kan ilacı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fenci_ilker ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fenci_ilker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2020 Saat 02:48 |
Hocam oglum 1.5 yas askısı yapılırken agladı Hemsıre aglarkan agoz cevresı morarıyor kansızlık var dedı.kansızlık Boyle anlasılırmı hsstanelere gıdemıyoruz Ferro sanol b günde 5mg kullanıyorum ne kadar süre kullanmalıyım.birde B12 ve d vıtamınını 5yasındakı kızım ve 1.5yadındakı oglumiçin nasıl kullanmalıyım.b12 sprey formu kullanıyorduk cok yukseltmedı..benim sürekli apıkobal kullanmama ragmen 200 den yukarı cıkmıyor b12.kan ılacı koronadan dolayı cınkolu ne kullanabılırım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kadar da CAHİLLİK ancak Türk tipi eğitim ile olur..
Tam tersine; esas anemi olan çocuklarda "morarma" OLMAZ.. Morarma olabilmesi için YETERLİ MİKTARLARDA KAN olması gerekir. Sakın o cahile inanıp da bir işlere girişmeyin. Sadece; D vitamini günde: 1000 ünite oalacak şekilde verin. Aylardır anlatıyorum... Türk doktorlarının B12 SAHTEKARLIKLARINA kanmayın!! Bunların tamamı tezgah.. Doktor- İlaç firması - Eczane- Laboratuvar dörtlüsü; hepsi çete halinde halkı soyuyorlar. Sadece D vitamini kullanın. B12 test kitleri gelmeden önce; bir B12 eksikliği varmı idi?? Bu konu hakkında yazdıklarımı okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|