|
Kene mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlem_azra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlem_azra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2020 Saat 15:29 |
Hocam merhaba,
Haftasonu İstanbul Polonezköye gitmiştik. Ormanda yürüyüş yaptık, biraz oturduk. Bugün iki çocuğumda aynen çörek otuna benzer, küçük siyah böcekler gördüm. Derisine yapışmıştı. Cımbızla çekip aldım. Birininki canlı bir şekilde çıktı, öldürdüm. Diğeri de çekerken öldü ama hiç parçası kalmamış gibi. Bir kaç saat sonra oğlunun ateşi 38,5 oldu. 1 yaşında. O böceklr alakalı olduğuna inanmak istemiyorum. Hata mı yaptım? Hastaneye mi götürmeliydim.
|
|
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
O bölgede KKKA veya Lyme amili virus yok.
|
|
![]() |
|
ozlem_azra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlem_azra
Teşekkür ederim hocam içim rahatladı sayenizde fakat 13 aylık oğlum (10,5 kilo) dün sabahtan beri ateşli. Sadece bir kere ibufen verdim, 2 saat indi ateşi yine çıktı. 39 derece civarlarında. Ayrıca uykusundan uyanıyor ve midesi kasılıyor sanki kusacak gibi bir kaç kere tekrarlıyor. Kusmadı şimdiye kadar. Kaka sayısı da günde 5 gibi, sulu. Mikrop mu kaptı, ne oldu çocuk anlayamadık. Hastaneye gitmek istemiyorum ama çok halsiz.Bir şey yemek istemiyor ama anne sütü alıyor. Ne yapmalıyım? teşekkür ederim
|
|
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakın bir şey yapmayın.. Büyük ihtimal; mikrop kaptı..
Küçük ihtimal; Covid-19 bazen bu şekilde başlıyor. Her iki durumda da, bir şey yapmayın. TAKİP edin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|