Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kene mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kene mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ozlem_azra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 96
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlem_azra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kene mi?
    Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2020 Saat 15:29
Hocam merhaba,
Haftasonu İstanbul Polonezköye gitmiştik. Ormanda yürüyüş yaptık, biraz oturduk. Bugün iki çocuğumda aynen çörek otuna benzer, küçük siyah böcekler gördüm. Derisine yapışmıştı. Cımbızla çekip aldım. Birininki canlı bir şekilde çıktı, öldürdüm. Diğeri de çekerken öldü ama hiç parçası kalmamış gibi. Bir kaç saat sonra oğlunun ateşi 38,5 oldu. 1 yaşında. O böceklr alakalı olduğuna inanmak istemiyorum. Hata mı yaptım? Hastaneye mi götürmeliydim. 
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117070
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2020 Saat 18:29
O bölgede  KKKA veya Lyme amili virus yok.
Yukarı Dön
ozlem_azra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 96
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlem_azra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2020 Saat 01:58
Teşekkür ederim hocam içim rahatladı sayenizde fakat 13 aylık oğlum (10,5 kilo) dün sabahtan beri ateşli. Sadece bir kere ibufen verdim, 2 saat indi ateşi yine çıktı. 39 derece civarlarında. Ayrıca uykusundan uyanıyor ve midesi kasılıyor sanki kusacak gibi bir kaç kere tekrarlıyor. Kusmadı şimdiye kadar. Kaka sayısı da günde 5 gibi, sulu. Mikrop mu kaptı, ne oldu çocuk anlayamadık. Hastaneye gitmek istemiyorum ama çok halsiz.Bir şey yemek istemiyor ama anne sütü alıyor. Ne yapmalıyım?  teşekkür ederim 
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117070
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2020 Saat 08:19
Sakın bir şey yapmayın.. Büyük ihtimal; mikrop kaptı..
Küçük ihtimal; Covid-19 bazen bu şekilde başlıyor. 
Her iki durumda da, bir şey yapmayın. TAKİP edin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.