Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 3 yaş terleme sorunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

3 yaş terleme sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esra_s Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 241
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 3 yaş terleme sorunu
    Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2020 Saat 23:43
hocam oğlum 1ay sonra 3yasina girecek.baş bölgesinden çok fazla terliyor.kosup oynarken normal diyorum ama gece uyuyunca çarşafı ıslanıyor. normal mi?yoksa d vitamini eksikliğinden mi?salgın yüzünden kan değerlerine batırmaya gidemiyoruz, hastanelerin durumu çok kötü.bu yaz dışarı da çıkamadık acaba güneş ışığından eksik kaldığından mı ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117488
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2020 Saat 08:09
Daha önce hiç vermedi iseniz, şimdi 1 ampul Dvit3 içirin ve her sene tekrarlayın.
Yukarı Dön
esra_s Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2020 Saat 12:50
geçen kış vermiştim, neredeyse 9ay önce, o zaman tekrar verebilirim değil mi?

hocam bir de kendim için soracağım vaktinizi alarak, dün sabahtan beri yutkunurken sağ kulağımda ağrı oluyor.yutkunmazken bir sorun yok,kulak ağrısı mı boğaz ağrısı mı emin olamıyorum. yutkunurken kulağımda doygunluk hissi oluyor.korona belirtilerinde boğaz ağrısı olduğu için korkuyorum da,ben ve oğlum dışarı çıkmıyoruz ama esin ise gidip geliyor ama onda bir belirti yok.acaba bademcik ya da kulak iltihabı mı,oğluma bulaşır diye de çok korkuyorum
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2020 Saat 18:43
Hemen İliadin DAMLA başlayın.  5 gün, günde:2x4 damla her iki burun deliklerine damlatın.
Damlatırken sırt üstü yatın ve her bir tarafa damlattıktan sonra, başınızı o tarafa çevirip 1-2 dakika
 bekleyin.
Yukarı Dön
esra_s Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2020 Saat 00:37
hocam iliadin merck damla gunde 2defa 4er damla 5gun boyunca doğru anladım değil mi?
Yukarı Dön
esra_s Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2020 Saat 00:45
hocam bir de 0.025lik olanı mı ? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2020 Saat 08:19
İliadin damla'nın başka cinsi YOK!
Yukarı Dön
esra_s Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esra_s Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2020 Saat 14:59

pardon hocam diğeri spreymis 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.