|
3 yaş terleme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2020 Saat 23:43 |
hocam oğlum 1ay sonra 3yasina girecek.baş bölgesinden çok fazla terliyor.kosup oynarken normal diyorum ama gece uyuyunca çarşafı ıslanıyor. normal mi?yoksa d vitamini eksikliğinden mi?salgın yüzünden kan değerlerine batırmaya gidemiyoruz, hastanelerin durumu çok kötü.bu yaz dışarı da çıkamadık acaba güneş ışığından eksik kaldığından mı ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117488 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha önce hiç vermedi iseniz, şimdi 1 ampul Dvit3 içirin ve her sene tekrarlayın.
|
|
![]() |
|
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçen kış vermiştim, neredeyse 9ay önce, o zaman tekrar verebilirim değil mi?
hocam bir de kendim için soracağım vaktinizi alarak, dün sabahtan beri yutkunurken sağ kulağımda ağrı oluyor.yutkunmazken bir sorun yok,kulak ağrısı mı boğaz ağrısı mı emin olamıyorum. yutkunurken kulağımda doygunluk hissi oluyor.korona belirtilerinde boğaz ağrısı olduğu için korkuyorum da,ben ve oğlum dışarı çıkmıyoruz ama esin ise gidip geliyor ama onda bir belirti yok.acaba bademcik ya da kulak iltihabı mı,oğluma bulaşır diye de çok korkuyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117488 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hemen İliadin DAMLA başlayın. 5 gün, günde:2x4 damla her iki burun deliklerine damlatın.
Damlatırken sırt üstü yatın ve her bir tarafa damlattıktan sonra, başınızı o tarafa çevirip 1-2 dakika bekleyin. |
|
![]() |
|
hocam iliadin merck damla gunde 2defa 4er damla 5gun boyunca doğru anladım değil mi?
|
|
![]() |
|
hocam bir de 0.025lik olanı mı ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İliadin damla'nın başka cinsi YOK!
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|