Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alerji
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Alerji

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 271
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Alerji
    Gönderim Zamanı: 08 Eki 2020 Saat 12:52
Kızım 11,5 yaşında şuan,,,
2 yaşından beri alerjik 5 yaşında yapılan  deri testinde ev tozu ve maytlara alerji çıktı
O ara singulair çiğneme tableti verildi ama ben düzenli vermedim haftada mutlaka 2 kere alerjisi tutar aşırı hapşırık göz yaşarmasınburun akması ve tıkanması bugun yine öyle ona ne verebilirim yada ne yapabilirim doktora gitmek istemiyorum tekrar aynı ilacı verecekler çünkü
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119716
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2020 Saat 19:14
Singulair; Astim ilacidir.. Allerji ilaci degildir!! Astim'da, astim nobetlerinin arasini acmaya yarayan bir ilacdir. 
Asla Astim krizleri varken verilmezler... 
Siz oyle durumlarda, gunde 1 defa 1 olcek (5ml) Zyrtec surup verin. 
Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2020 Saat 17:59
Hocam yazmıştım size zyretec önermiştiniz 12 yaşındaki kızıma ev tozu alerjisi için singulairi önermemiştiniz hastalandıkça verin dediniz Önleyici ne kullanabilirz düzenli
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2020 Saat 18:46
Allerjilerde "Onleyici" diye bir tedavi sekli yok. Olsa; 83 milyonun tamaminin almasi gerekirdi. 
Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afrarana Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2020 Saat 19:32
Singulair aldığımız kış boyunca alerjisi tutmuyordu singulair kullanmamak adına ataklarım tekrarlamasını önlemek için kullanılan alerji ilacı için sormuştum hocam örneğin ben aeıurıs tablet kullanıyorum bende de var onu içince alerjimi kesiyo tedavi etmesede çocuk haftada bir mutlaka alerjisi tutuyo ve bu tümgününü etkiliyor derse filan kendini veremiyor hapşırık burun tıkanıklığı ve kaşıntısından
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2020 Saat 21:42
Deneyin.. Fayda gorurseniz, devam edin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.