|
Geçmeyen kızarıklık 2 aydır |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
motherbsr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eki 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı motherbsr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eki 2020 Saat 14:48 |
![]() |
|
motherbsr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eki 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı motherbsr
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hocam 2 ay önce başladı ilk başta sağlık ocagi TRAVAZOL TROSYD verdi söndürdü bir hafta geçmeden tekrarladı bu defa bu ilaçları kullandığımda etki etmedi cildiye doktoruna goturdum o da bezden kaynaklandığını açık tenli bir çocuk olduğu icin bez kullanımı bitene kadar devam eder bez alerjisi dedi yediği ictiginden kaynaklanmıyor dedi o da eumavate %0.05 merhem cutivate %0.05 merhemi verdi günde 2 kere karıştırıp sur dedi sürüyorum poposunun üstü sonuyor kasiklari kızarıyor bu defa sonra ertesi gün sönen yer kızarmış yavrum kasinip duruyor 23 aylik günde sık sık bezini değiştiriyorum ıslak mendil yerine pamuk kullanıyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120590 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Isilik!! Asiri sicak tuttugunuz icin oluyor. Hele bir de, yattigi yatak, "yunlu" ise, hic gecmez.
Kremleri bos verin, sadece serin tutun, her gun banyo yaptirin. Goruyorsunuz, Cildiye'nin halini bir isiligi bile teshis edemiyorlar.. Onlara gore her dokuntu: Allerji!!! Bu kadar cahil ve geri zekalilar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı motherbsr
İçim ferahladı hocam çok sağolun anne sütünden kestim sade inek sütünü almıyor kakaolu yada muzlu süt içiyor küçük pipetli olanlardan evde hazırladım kakaolu meyveli onları içmiyor bunun bir sakıncası var mıdır ev yoğurdu da yemiyor hazır paketli olanı yiyor besin değeri acısından fark eder mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120590 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hicbir sakincasi yok, her seyi yiyebilir.
Bu dokuntulerin; allerjik dokuntuler ile hicbir alakasi yok. Turk cocuk doktorlarini ciddiye almayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Eki 2020 Saat 02:58 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı motherbsr
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|