|
Kızıl |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynep82 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eki 2020 Saat 23:05 |
Hocam kızıl ile ilgili yazınızı okudum ağız kokusu ve dil üzerinde çilek görüntüsü şekilde olur demişsiniz.Bulaşıcılık durumu nasıl oluyor?Soruları gözden geçirdim ama göremedim sanırım.Tedavi olarak antibiyotik ya da herhangi başka bir tedavisi var mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kizil, Streptokoklarin (bazi GERI ZEKALI doktorlarin "beta" dedigi) bakterinin dokuntu yapan cinsidir.
Bulasicilik ve her yonu ile Streptokoklardan hicbir farki yoktur. Sakin Turk doktorlarinin Streptokoklar hakkinda soyledikleri hicbir seye inanmayin, yazilarimi okuyun. Ben ne demissem, odur. Tedavisi bile aynidir, TEK DOZ Penisilin veya Ampisilin ile 12 saatte iyilesirler. Bu hastalikta da, 1 aylik tedavi 1ay suresince tekrar Streptokok bulasmasini onlemek icindir. "Bulas" diye ne Tipda, ne de edebiyatta boyle salakca bir terim yoktur. Tipik SALAK Turk doktor uydurmasidir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|