|
Siğil mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 205 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eki 2020 Saat 23:59 |
https://hizliresim.com/xmTjxs
![]() Hocam 2 yaşındaki oğlum yüksek ateşle birkaç gün geçirdi. Dr.a götürdü eşim, beta testi yapar diye yollamıştım. Test bile yapmadan tonsilit deyip antibiyotik vermiş, ağız kokusu ve pas olmayınca kullanmadım.5 gün grip tedavisi uygulayınca geçti. Balı çok mu verdim bilmiyorum ama 2 3 gün sonra da elinde bunlar çıktı,kaşınmıyor gözlemlediğim kadarıyla. Aradan 10 guj gectı Yavaş yavaş mınık mınık bacagında ,kolunda ve diğer elınde de çıktığını görüyorum. Hastaneye götürdüğünde dr dolven vermiş, içine bir sey daha kırdılar dıyor esım ama ne olduğunu sormamış. Dolven yan etkisi olabilir mi yoksa bir siğil olabilir mi? Takip eden çocuk dr.umuz stylex sür,zytrec ver dedi. Vermeli miyim, neyden kaynaklanır acaba. Aslında ateslıyken dili çilek gibiydi ama kızıl değil sanırım. Olsa dr anlardı diye dusunuyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Beta" gibi salakca bir terimi dunyada bir tek Turkiye'nin SALAK doktorlari kullanirlar.
O bakterinin adi: Streptokok dur. Bu salaklarin dili Streptokok demeye donmedigi icin, boyle uydurma terimler kullanirlar. 2 yasinda bir cocukta; Streptokok enfeksiyonu OLMAZ!! Siz Turk doktorlarini bir sey biliyor mu saniyorsunuz?? Allahtan bu salaklara kanip antibiyotik baslamamissiniz. Dikkat ediyorsaniz, bu salaklar, ASLA Grip teshis etmezler. Ya antibiyotik verirler veya astim derler!! Evet; SIGIL.. Ne Stylex'in, ne Zyrtec'in zerre faydasi olmaz.. Bu doktorun da ne kadar geri zekali oldugunu goruyorsunuz degilmi!! Her bir HALTA; Allerji derler ve Allerji ilaclari verirler. Bu yastaki bir cocukta, bunlarin kendiliginden gecme ihtimali vardir. 1-2 hafta bekleyin, kaybolmazlarsa, buyuk olanlarinin ustune "Sigil ilaci" kullanin. Ilacin icini iyi okuyun. |
|
![]() |
|
mrb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 205 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok şükür sizin talebenizim. Zytrec vs de vermedim. Siğil neden olmuştur hocam, mıkrobıyata için takviye edici probiyotik filan versem faydası olur mu? Siğil ilacı ne önerirsiniz?
2ay kadar önce ateş ishal belirtisi ve evde temaslı pozitif olduğu için çocuklar da covıd gibi değerlendirildi. Bağışıklık düşmesi ile alakalı mıdır siğil, bulaşır mi? Yenidoğan kardeşi var 40gunluk
Düzenleyen mrb - 21 Eki 2020 Saat 16:44 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Probiyotiklerin hicbir faydasi olmaz. Probiyotikler, sadece barsak yuzeyindeki bagisikligi arttirirlar.
Barsaklarimizda bulunan yararli bakteriler, barsak yuzeyine yapisik olarak yasarlar ve bu hucrelerden salinan sekerlerden enerji temin ederler, hastalik yapici bakterilerin yerlesmesini onlemeye calisirlar. Burada bilinmesi gereken bir husus da; barsak yuzeyindeki hucrelerin kan dolasimi yoktur. Muhtac olduklari enerjiyi, barsak icindeki sekerlerden temin ederler. Bu yuzden agir ishal durumlarinda, sadece: "tuzlu su" degil, "Tuz-Seker eriyigi" verilir. Seker verilmezse, hucreler yok olurlar ve barsak yuzeyi bozuldugu icin, cok agir ishal durumlari gelisir. Iste bu Probiyotikler, Antibiyotik kullanim sonucu yok olan faydali bakterileri olusturabilmesi icin, bu hucreler tarafindan alinirlar ve bakterilere uygun sekerler halinde barsak bosluguna salinirlar. Kisacasi, Probiyotik alarak, en basit Gripleri bile onleyemezsiniz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Eki 2020 Saat 18:52 |
|
![]() |
|
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Hocam bulaşıcılığı var mıdır? Neden olustıgınu bılmek konusunda bilginizi rica etsem diğer çocuklarım için önleyıcı tedbir almak istiyorum da. Nette yaptığım araştırmada çeşit çeşit turu var,eski maillerinize bakıyorum onlarda da görseller açılmadı aynı şekilde. Mi göremedim. Siğil ilacı alsam ve dediginiz gibi sadece büyüğüne sürsem diğerlerine faydası olur mu. Çok ayrı ayrı bölgelerde birbirinden bağımsız şekilde cıkmıs
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Telkin ile bile yok olur. Yani "okuttugunuzda" gecebilir. Tabii cocugun yasinin telkine musait olmasi gerekir.
sigil virusu, devamli HER sahista HER zaman bulunan bir virustur. Henuz bilinmeyen sartlar olusunca, sigil olusuyor.
|
|
![]() |
|
Aycnaycn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2022 Konum: İstanbuk Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Merhaba siğiller geçtti mi acaba? Şuan benim de ellerimde minik kabarcıklar çıkmaya başladı da? Tedavi için ne yaptınız?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|