|
Ayak parmağı nasır |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eki 2020 Saat 09:53 |
Kızım 6 yaş. Ayak parmağının altındaki boğumda nasırlaşmış bir yer var. Çok sert hocam. Dokununca acıyo diyo, daha önce de hafif vardı önemsemedim ama büyümüş. Fotosunu ekliyorum. Ne önerirsiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Urederm pomat, gunde:2x1 surun.
|
|
![]() |
|
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam ürederm %20 krem yazıyor üzerinde, eczacı bunu verdi. Dediğiniz şekilde kullandık ama pek bir değişim olmadı. Çok hafif yumuşama oldu o kadar. Kullanmaya devam etmeli miyiz ilacı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kullanmaya devam edin.
Banyo sonlarinda; "Ponza tasi" ile nazikce kaziyin.
|
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 523 |
Hocam konu nasir olduğu için buraya yazmak istedim. Eşimin ayak serçe parmaklarında ciddi büyüklüklerde nasır var bunu cerrahi operasyon ile aldirmaktan başka çare var mı.suan kovid den dolayı zaten yapmıyorlar. Ve tekrar olur diyorlar neden oluyor bu hocam.iki oğlum var ikisinin de aynı parmaklar da nasır olma potansiyeli var parmaklar yere basınca yanyatiyor bundan mı oluyor acaba ben de bir şey olmuyor mesela. Nasirin çaresi ve olmasını engellemek gibi bir çaresi var mı
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eczanelerde, nasir soken ilaclar var.
Eczaciniz ile bir gorusun.
|
|
![]() |
|
http://m.YollaYap.com/busd/1605196781286.jpg
Hocam yeni resim ekledim. Burada daha net son hali böyle. İçerisi dolu gibi tam emin olamıyorum. Urederm kullanmaya devam ediyoruz ama hiçbir değişim olmadı. İçerisine etki etmiyor krem. Patlatılması mı gerek anlamadım. Çocuğun bi şikayeti olmadığından hastaneye de götürmedim, ama batırmak gerekir mi acaba? 4GP.ME/busd/1605196781286.jpg Düzenleyen Burcu87 - 12 Kas 2020 Saat 19:05 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kist yapisi YOK.. Yani ici bosaltilacak sekilde bir olusum degil. Sabunlu sicak suda bekletip, Ponza tasi ile
surtun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Kas 2020 Saat 22:56 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|